Αγνώριστη στα πενήντα της η Λίντα Εβαντζελίστα

7 Απριλίου 2016

Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της δεκαετίας του 90, ενώ το σεξαπίλ της και οι τέλειες αναλογίες προσώπου και σώματος ήταν η αιτία για να πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 600 εξώφυλλα περιοδικών.

Οπως είχε δηλώσει η ίδια ποτέ δεν έφευγε από το κρεβάτι της, αν η πρόταση για κάποια φωτογράφιση ήταν λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα!

Η Λίντα Εβαντζελίστα, μια από τις ομορφότερες γυναίκες που γιόρτασε το περασμένο έτος τα 50α γενέθλιά της, έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Τόκιο προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Η πρώην βασίλισσα της πασαρέλας, έχει αφήσει οριστικά πίσω το μόντελινγκ κάτι που καταγράφεται και στο σώμα της, μιας και η λεπτή σιλουέτα της αποτελεί πλέον παρελθόν. 

Ντυμένη casual και με αρκετά κιλά παραπάνω, ήταν σχεδόν αγνώριστη. 

Φαίνεται πάντως πως η σταρ έχει συμβιβαστεί τόσο με την εμφάνισή της όσο και με την ηλικία της, καθώς πρόσφατα είχε δηλώσει στην Daily Mail, πως έχει παρατήσει κάθε ασχολία ενώ εύχεται να έχει όμορφα γεράματα.

«Πρόσφατα στον Τύπο υπήρξε μια φωτογραφία μου, λίγο μετά από μια περιποίηση προσώπου που είχα κάνει και ήμουν άβαφη. Προβλήθηκε από τα μέσα ότι αυτό έγινε εσκεμμένα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Προφανώς και θα κάνω πλαστική, όχι όμως τώρα, αλλά βρίσκομαι κοντά. Αν είναι σημαντικό για μένα να το κάνω δεν θα το κρύψω, θα το ανακοινώσω και επίσημα».

Η Λίντα Εβαντζελίστα ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ από μικρή ηλικία - μόλις στα 16 της-, ενώ πήρε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ η ίδια έγινε ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα.

Πηγή: http://www.real.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ