Σαλάτα 5 γεύσεων!

8 Απριλίου 2016

Τι χρειαζόμαστε:

  • 600g σπανάκι
  • 500g φράουλες
  • 100g ξανθές σταφίδες
  • 100g μαύρες σταφίδες
  • 100g κάσιους ή αμύγδαλα ασπρισμένα
  • 50g ασπρισμένο σουσάμι
  • λίγο ξίδι balsamic
  • ελαιόλαδο

Πώς το κάνουμε:

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι και τις φράουλες.
  2. Κόβουμε το σπανάκι σε χοντρά κομμάτια.
  3. Κόβουμε τις μεγάλες φράουλες σε 2-3 κομμάτια και τις μικρές τις αφήνουμε ολόκληρες.
  4. Αναμιγνύουμε το σπανάκι με τις φράουλες. Ραντίζουμε με το ξίδι, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε προσεκτικά.
  5. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε πάλι και σερβίρουμε.
 

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή αυτή είναι από το βιβλίο μου (Ευδοκία Πατσιλινάκου), "Σαλάτες με γεύσεις ελληνικές", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις προπομπός.

 

sintagespareas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ