Διαβάστε στην Αγορά αυτού του Σαββάτου

8 Απριλίου 2016

Με τίτλο «Αποκαλύπτουμε τα email των δανειστών» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η«Αγορά». Η εφημερίδα φέρνει στο φως όλο το σχέδιο συμφωνίας που προτείνει η τρόικα στην κυβέρνηση για να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση. 

Επίσης η «Αγορά»:

• αποκαλύπτει ότι παραμένουν στα αζήτητα τα 35 δισ. ευρώ του «πακέτου Γιούνκερ» για την Ελλάδα καθώς η κυβέρνηση δεν έχει υποβάλει αναπτυξιακό πρόγραμμα και λίστα με έργα προς χρηματοδότηση. 
• φιλοξενεί συνέντευξη του αντιπροέδρου του κοινοβουλευτικής ομάδας Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών(CDU/CSU) στη Γερμανία και στενού συνεργάτη της Αγκελα Μέρκελ Μίκαελ Φουκς, ο οποίος δηλώνει: «Το ΔΝΤ είναι αναπόσπαστο μέλος της τρόικας».
• δημοσιεύει ρεπορτάζ από το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών στο Χίλτον υπό τον τίτλο: «Η Ντέλια… θύμωσε και δεν κατεβαίνει στο εστιατόριο».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος δηλώνει: «Ανυπόφορα τα μέτρα των δανειστών» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα, ο οποίος τονίζει: «Ο κ. Τσίπρας ήταν το αγαπημένο παιδί του ΔΝΤ». 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ