Πώς κάνουν σεξ οι γυναίκες όταν το πέος είναι... τεράστιο! (εικόνες)

8 Απριλίου 2016

Aν και το μεγάλο πέος θεωρείται χάρισμα για κάθε άνδρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μιας και οι γυναίκες συχνά διαμαρτύρονται για επώδυνη σεξουαλική επαφή. Οι στάσεις που ακολουθούν θεωρούνται ιδανικές για άνδρες με μεγάλο πέος. 

Δοκιμάστε να ανοίξετε τα πόδια σε σχήμα V. Στηριχτείτε καλά στο κρεβάτι και αν θέλετε βάλτε τον άνδρα να καθίσει πάνω σε ένα μαξιλάρι ώστε να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη διαφορά ύψους. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι δεν διεισδύσει στον κόλπο ολόκληρο το πέος ενώ η γυναίκα μπορεί να ελέγχει το ρυθμό της εισόδου. 

Μια ακόμα πολύ βολική στάση είναι να γυρίσετε την πλάτη σας σαν να πρόκειται για πρωκτικό σεξ. Η διείσδυση στον κόλπο συγκρατείται από τους μηρούς της γυναίκας. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο επιτρέπετε στον άνδρα να χαιδέψει την κλειτορίδα σας προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. 

Καθίστε αντικρυστά και μπερδέψτε τα πόδια σας. Η συγκεκριμένη στάση με την απόσταση των σωμάτων επιτρέπει πιο απαλές διεισδύσεις ενώ παράλληλα δίνει στη γυναίκα την ευκαιρία να διαχειριστεί εκείνη το πόσο βαθιά και δυνατά θα δεχτεί το πέος στον κόλπο της μιας και μπορεί να δίνει το ρυθμό στην επαφή κουνώντας το κορμί της προς τη μεριά του άνδρα όπως εκείνη επιθυμεί. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ