Φιλέτο Μοσχαρίσιο με Jack Daniels σως!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<p class="rr_method_list"><span style="text-decoration: underline;">ΓΙΑ ΤΟ STEAK ΒΟΔΙΝΟ</span></p>
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">3 κομμάτια φιλέτο μοσχαρίσιο</li>
<li class="rr_method_list">2 κουταλιές της σούπας βούτυρο</li>
<li class="rr_method_list">2 ποτήρια Jack Daniels ουίσκι</li>
<li class="rr_method_list">1 ποτήρι μέλι</li>
</ul>
<p class="rr_method_list"> </p>
<p class="rr_method_list"><span style="text-decoration: underline;">ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ</span></p>
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">3-4 πατάτες καθαρισμενες</li>
<li class="rr_method_list">2 κουταλιές βούτυρο</li>
<li class="rr_method_list">1/2 ποτηρι γάλα</li>
<li class="rr_method_list">2 κουταλακια του γλυκού αλάτι</li>
</ul>
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Αγοράζουμε μοσχαρίσιο φιλέτο, το οποίο να είναι καλά χτυπημένο.</li>
<li class="rr_method_list">Βάζουμε 2 κουταλιές βούτυρο στο τηγάνι μας και όταν λειώσει προσθέτουμε το βοδινό.</li>
<li class="rr_method_list">Το αφήνουμε 10 – 15 λεπτά να ψηθεί και προσθέτουμε 2 ποτήρια Jack Daniels ουίσκι.</li>
<li class="rr_method_list">Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 ποτήρι μέλι, όπου θα ενωθεί στη συνέχεια με το ουίσκι μας και θα έχει μια τέλεια μυρωδιά αλλά πάνω απο όλα γεύση.</li>
<li class="rr_method_list">Στο μεταξύ, σε άλλη κατσαρολα θα έχουμε 3 – 4 πατάτες καθαρισμένες να βράζουν τις οποίες θα κάνουμε πουρε για να το συνδιάσουμε με την μπριζόλα μας.</li>
<li class="rr_method_list">Όταν βράσουν οι πατάτες μας τις λιώνουμε πολύ καλά, βάζουμε μέσα 2 κουταλιές βούτυρο, μισό ποτήρι γάλα και 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι και ανακατέυουμε καλά.</li>
</ol></div>

Σχετικά άρθρα