Ανοιξιάτικη Πέστροφα!

12 Απριλίου 2016

Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 2-3 καρότα ψιλοκομμένα σε στρογγυλές φέτες
  • 1 ματσάκι ψιλοκομμένες καυκαλίθρες
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • 200 γρ. Βιτάμ
  • 6 πέστροφες μέτριου μεγέθους
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1-2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • Αλάτι και πιπέρι
 

Ξεκινάμε!

    • 1Καθάρισε, πλύνε, αλατοπιπέρωσε και περίχυσε με το χυμό λεμονιού τις πέστροφες. Μετά τοποθέτησέ τες σε ένα τετράγωνο κομμάτι αλουμινόχαρτο, ξεχωριστά την κάθε πέστροφα, και άλειψέ τες με λίγο από το Βιτάμ
       
      .
 
    • 2Μοίρασε, δίκαια παρακαλώ, τα χορταρικά στις 6 πέστροφες, κλείσε τα αλουμινόχαρτα, τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί και ψήσε τις πέστροφες της άνοιξης σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C για 25-35 λεπτά της ώρας.
 
    • 3Άνοιξε το αλουμινόχαρτο την τελευταία στιγμή και σέρβιρε τις πέστροφες όσο είναι ακόμα ζεστές.
 

 

http://cookoo.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ