Το φυσικό πολυβιταμινούχο που εμπιστεύομαι για το παιδί μου

12 Απριλίου 2016

Σκέφτηκα οτι ειναι απαραίτητο να μοιραστώ μαζί σας μια συμβουλή που πήρα απο την γιατρο μου σε σχεςη με το παιδί μου,τη διατροφή του, τη μνήμη του και το άγχος αυτής της περιόδου με το έντονο διάβασμα και τις εξετάσεις. 

Το πρόβλημα μου ξεκινούσε απο το γεγονός οτι η κόρη μου αρνιόταν να φάει λαχανικά και σαλάτες με τα γεύματα της και προχωρούσε στο έντονο άγχος που την κυριεύει σε σχεςη με το να ειναι αποτελεσματική στο σχολείο και μια απο τις καλύτερες μαθήτριες. 


Αυτά τα δυο με οδήγησαν να ζητήσω τη συμβουλή της γιατρού μου παθολόγου, η οποια μου συνέστησε το EPRESAΤ πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για το πολυ διάβασμα, για να δίνει στο παιδί και στον έφηβο, δύναμη και αντοχή. Επισης συμβάλει στη βοήθεια της μνήμης και την αντιμετώπιση του στρες που ξέρουμε ποσο υποφέρουν τα παιδια μας απο αυτο, προκειμενου να ανταποκριθούν στις σχολικές απαιτήσεις και στις υψηλές επιδόσεις. 


Δεν ειναι ομως μόνο αυτά. Με διαβεβαίωσε οτι το EPRESAT θα συμπληρώσει τις βιταμίνες που της λείπουν επειδή δεν τρώει λαχανικά. Ειναι απο τα βασικά βοηθήματα, συμπληρώματα που στηρίζουν τη διατροφή της. 

 

Το Epresat είναι ένα 100% φυσικό, πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μόνο εκχυλίσματα βοτάνων και χυμούς φρούτων και εφοδιάζει τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες. Βοηθά τη μνήμη και τη συγκέντρωση, τονώνει την πνευματική και σωματική δραστηριότητα, συμβάλλει αποτελεσματικά στην αποβολή τού άγχους και αυξάνει τη ζωντάνια και τη διάθεση σε περιόδους έντονης πνευματικής και σωματικής άσκησης, ενώ συμπληρώνει τη διατροφή σε περιόδους κακής διατροφής. Γι’ αυτό εσύ κάνε την προσπάθειά σου, και η φύση είναι κοντά σου, με το Epresat.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa