Όλα τα σημάδια ότι το αγόρι φίλος σου θέλει να είστε κάτι παραπάνω

12 Απριλίου 2016


Δεν έχει σημασία αν είστε πολύ καιρό φίλοι. Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες... φιλίες. Αν αναγνωρίζεις τα παρακάτω ως δικές του συμπεριφορές, τότε μάλλον ο φίλος σου δεν θέλει άλλο να είναι μόνο φίλος σου αλλά το αγόρι σου. Το τι θα κάνεις από εκεί και πέρα, είναι καθαρά δικό σου θέμα. 

Ακόμα κι αν φοβάσαι το μετά, μην διστάσεις να τον κάνεις το αγόρι σου αν βέβαια νιώθεις το ίδιο. 

1. Σε ακούει προσεκτικά 

Μπορεί να μιλάς όλη μέρα και να λες ό,τι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι. Αυτός, όμως, θα είναι εκέι και θα σε ακούσει με υπομονή. Και όχι μόνο αυτό αλλά θα θυμάται κάθε λεπτομέρεια που θα του πεις, σημάδι ότι σε προσέχει πολύ περισσότερο από παλιά. Γελάει με τα αστεία σου ακόμα κι αν δεν είναι καθόλου αστεία, ενώ παλιότερα σε κορόιδευε για το χιούμορ σου. 

2. Eίναι πάντα διαθέσιμος 

Έχεις πρόβλημα με τις ασκήσεις των μαθηματικών σου; Θα έρθει αμέσως να σε βοηθήσει. Αν του στείλεις ένα μήνυμα ή τον πάρεις τηλέφωνο, θα απαντήσει αμέσως και με πολύ περισσότερες λέξεις από ένα απλό "οκ" 

3. Σου κάνει κοπλιμέντα 

Θα σου πει πόσο όμορφη είσαι και πόσο πολύ σου πάει αυτό που φοράς σχεδόν σε καθημερινή βάση. Kαι όχι μόνο αυτό, αλλά σε φλερτάρει και εύκολα καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλικά... αισθήματα. 

4. Οπτική επαφή 

Μάλλον τον έχεις συλλάβει να σε κοιτάει περισσότερο από το συνηθισμένο, ενώ δείχνει ότι θέλει απεγνωσμένα να σε κοιτάει στα μάτια. Σε πολλές στιγμές, μπορεί και να τον έχεις πιάσει να σε κοιτάει και λίγο πιο πονηρά. 

5. Eίναι λίγο πιο νευρικός 

Γελάει αμήχανα; Ιδρώνουν τα χέρια του; Μπερδεύει τα λόγια του; Όταν σε έχει καρφώσει με το βλέμμα του και εσύ τον κοιτάς, κοιτά νευρικά αλλού; Όλα αυτά είναι σημάδια ότι δεν νιώθει και πολύ άνετα όταν είναι κοντά σου μάλλον γιατί πλέον δεν σε βλέπει απλώς σαν φίλη. 

6. Ανησυχεί αρκετά για εσένα 

Θέλει να σε πάει ο ίδιος στο σπίτι σου είτε γυρίσετε αργά από τη βόλτα σας είτε νωρίς. Είναι gentleman και σου δίνει το σακάκι του όταν κρυώνεις. 

7. Aν ακούσει να μιλάς για κάποιο άλλο αγόρι, αντιδρά περίεργα 

Eίναι πολύ πιθανό να εκνευριστεί αλλά και να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη γι' αυτόν. Αφού έχει μάτια μόνο για σένα. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ