Σαλάτα Αγγούρι με μέντα και φέτα

13 Απριλίου 2016

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 μεγάλο αγγούρι κομμέμο σε ροδέλες
  • 1 φλ. θρυμματισμένη φέτα
  • 1/2 φλ. φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κ. σούπας χυμό λεμονιού ή 2 κ.σ. ξίδι
  • 1 κ. γλυκού μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Τοποθετούμε τις φέτες αγγουριού σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζουμε με τη μέντα και τη φέτα.
  2. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού ή το ξίδι, τη μουσταρδα και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε το αγγούρι. Σερβίρουμε αμέσως.

sintagespareas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ