Σαλάτα με Ρόκα Πορτοκάλι!

14 Απριλίου 2016

Υλικά:

  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 πορτοκάλι
  • παρμεζάνα κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κ.σ κουκουνάρι

Για το ντρέσινγκ:

  • 1 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση: 

Πλένουμε κόβουμε την ρόκα και την βάζουμε στην πιατέλα. 

Αλατίζουμε. 

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε τέταρτα το πορτοκάλι, μετά σε λεπτές φετούλες και το προσθέτουμε στην ρόκα. 

Βάζουμε το κουκουνάρι από πάνω και τέλος τα λεπτοκομμένα φύλλα της παρμεζάνας. 

Κάμουμε το ντρέσιγκ, χτυπώντας όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και περιχύνουμε από πάνω. 

Σημείωση: Μπορούμε να προσθέσουμε σύκα παστά ή και ρόδι.

 

 

http://greekcook.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ