Πατάτες αλά Κρέμ με Αρακά!

<p><strong>Υλικά:</strong></p>
<ul>
<li>1/2 κιλό πατάτες</li>
<li>1 μεγάλο κουτί αρακά</li>
<li>4 κουταλιές της σούπας κοφτές βούτυρο</li>
<li>2 κουταλιές της σούπας κοφτές αλεύρι</li>
<li>1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα</li>
<li>μοσχοκάρυδο</li>
<li>λίγη μουστάρδα</li>
<li>αλάτι</li>
<li>πιπέρι καγιέν</li>
</ul>
<p><strong>Εκτέλεση:</strong><span> </span><br /><br /><span>Ξεπλένουμε τον αρακά και τον ζεσταίνουμε με 2 κουταλιές βούτυρο.Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κομμάτια. </span><br /><br /><span>Φτιάχνουμε μιά σάλτσα με 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές κοφτές αλεύρι, ρίχνουμε μετά το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και λίγη μουστάρδα. </span><br /><br /><span>Οταν η σάλτσα πήξει ελαφρά ρίχνουμε τον αρακά και τις πατάτες.</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span>http://greekcook.gr/</span></p>

Σχετικά άρθρα