Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία: Η ευκαιρία που περίμενες!

14 Απριλίου 2016

Οι ημέρες αυτές έχουν ένα ευχάριστο χρώμα, μια και το πλανητικό σκηνικό συντελεί στη δημιουργία θετικών εξελίξεων, που μας κάνουν να χαμογελάμε και να νιώθουμε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο και την Παρθένο αντίστοιχα, είναι ένας λόγος που μπορεί να σε κάνει να βλέπεις τα πάντα γύρω σου από την θετική τους πλευρά!

 

Η επικοινωνία κινείται σε ιδιαίτερα ευχάριστα επίπεδα και μπορεί να ανοίξει καινούργιους ορίζοντες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που ενδεχομένως θα σε ωφελήσουν σημαντικά. Δεν αποκλείεται όμως, τις ημέρες αυτές να επανέλθουν κι επαγγελματικά σχέδια, τα οποία ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα αλλά για κάποιο λόγο δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν… Τώρα, σου δίνεται η δυνατότητα να τα επαναφέρεις και να τα εξελίξεις!

Παράλληλα, η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται και σε φέρνει πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάς, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκατασταθούν οι σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία η επικοινωνία μπορεί να έχει αδρανήσει, δεν έχει αδρανήσει όμως το συναίσθημά σου γι’ αυτά! Είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις αυτό που σκέπτεσαι, αλλά δεν έχεις τολμήσει να εκφράσεις ακόμα, να στείλεις εκείνο το μήνυμα στο πρόσωπο που τριγυρνά… νυχθημερόν στο μυαλό σου, να ζητήσεις μια ειλικρινή συγγνώμη, να κάνεις μια εκ βαθέων εξομολόγηση ή ακόμα να γίνεις αποδέκτης τέτοιων ενεργειών!

Αλλά και τα πνευματικά ζητήματα βρίσκονται κάτω από την ενέργεια των δύο αυτών πλανητών, θέματα που σχετίζονται με τη συγγραφή, τις ειδήσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τα ταξίδια.

Το σκηνικό των ημερών μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά να βελτιώσεις ο,τιδήποτε δεν έχει λειτουργήσει επωφελώς για σένα το προηγούμενο διάστημα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Δία

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τώρα είναι η ευκαιρία για να κάνετε εκείνο το βήμα που σκεφτόσαστε εδώ και καιρό, να φέρετε μπροστά μια παλαιότερη συζήτηση ή διαπραγμάτευση και να της δώσετε καινούργια προοπτική, να στείλετε εκείνο το μήνυμα στο πρόσωπο που αγαπάτε, να φέρετε κοντά σας τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε στη ζωή σας!

Πηγή: www.myastro.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....