7 πράγματα που κάθε άνδρας θέλει στο σεξ (Αλλά δε στα λέει καθαρά)

14 Απριλίου 2016

Μικροπράγματα που μπορεί πραγματικά να ανάψουν έναν άνδρα: καλό είναι να τα ξέρεις για να τον εκπλήξεις! 

Δείτε τις κρυφές και πολύ αντιπροσωπευτικές σκέψεις 7 ανδρών

Μάικ 27 ετών: Στοματικό. Αν το κάνει η γυναίκα χωρίς καν να το ζητήσω με ξετρελαίνει. Νιώθω ότι με ποθεί πολύ και είναι απελευθερωμένη στο σεξ. 

Nick 37 ετών: Μου αρέσει η γυναίκα να με επιβεβαιώνει. Αλλά με το σωστό τρόπο: είναι μύθος ότι οι άνδρες θέλουμε να μας λένε "τι μεγάλο πέος"... Πολλές φορές αν η γυναίκα μιλά προσποιητά σαν να πρόκειται για πορνοταινία με πιάνουν τα γέλια. Προτιμώ να μου λέει πόσο της αρέσω, πόσο με θέλει κτλ... Να μιλά απλά δηλαδή όταν δηλώνει τον ενθουσιασμό της χωρίς να το παρακάνει με μεγάλα λόγια. 

Justin 25 ετών. Είναι άβολο να πεις σε μια γυναίκα ανέβα πάνω μου... Προτιμώ η γυναίκα να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες και να κάνει πράγματα που θα με εκπλήξουν... Δεν είναι ανάγκη να τα ζητάμε όλα εμείς οι άνδρες στο κρεβάτι πρέπει και εσείς να υποψιάζεστε τι μας αρέσει και να μας κάνετε εκπλήξεις. 

Max T. Μου αρέσει πολύ να αναστενάζει η γυναίκα όταν της κάνω έρωτα. Μην το παρακάνεις όμως με τις φωνές αν δεν το νιώθεις είναι εύκολο να αντιληφθούμε το ψέμα δεν είμαστε τόσο αφελείς όσο νομίζεις. 

Μερικές φορές μου αρέσει η γυναίκα να μιλά πολύ βρώμικα. Μου αρέσει να συμπεριφέρεται σαν πολύ ώριμη γυναίκα χωρίς δισταγμό που θέλει να με αποπλανήσει ερωτικά. Μου θυμίζει τα χρόνια της εφηβείας όταν πειραματιζόμουν για πρώτη φορά με μεγαλύτερες γυναίκες. Danny

Mου αρέσει η γυναίκα να τολμά στο κρεβάτι. Κάποτε ζήτησα από μια κοπέλα μου να κάνουμε μια περίεργη στάση που δεν την είχαμε δοκιμάσει ξανά... Το τόλμησε και αυτό με άναψε πολύ. Μου έδειξε ότι είναι πρόθυμη να υποταχθεί στις ορέξεις μου, η υποτακτικότητα ανάβει τους άνδρες. Όταν κατάλαβα ότι δεν το ευχαριστιέται όσο εγώ σταμάτησα και το γύρισα στα κλασσικά μας. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ήθελε να με ικανοποιήσει ήταν αρκετό. Και φρόντισα και εγώ να την ικανοποιήσω με τον τρόπο που εκείνη ήθελε. John 38 ετών ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ