Ο Όμιλος FF Group παρουσιάζει το νέο showroom της Technogym στην Αθήνα

14 Απριλίου 2016

Ό Όμιλος FF Group παρουσίασε σε εκπροσώπους των Μέσων και σε digital influencers το νέο showroom της Technogym, της διεθνώς αναγνωρισμένης και καινοτόμου εταιρείας στον τομέα της άθλησης, της αποκατάστασης και της ευεξίας, που μόλις άνοιξε στο Μαρούσι, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 29.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στο χώρο, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό και να δοκιμάσουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης. Εκπαιδευμένοι trainers έδιναν συμβουλές σχετικά με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και για την ολική ευεξία του οργανισμού.

Στόχος της Technogym είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, προσφέροντάς τους τα οφέλη της συστηματικής σωματικής δραστηριότητας που, σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, παρέχουν σωματική και ψυχική ευεξία.

Τα όργανα γυμναστικής της Technogym απευθύνονται τόσο σε γυμναστήρια και κέντρα ευεξίας όσο και σε ξενοδοχεία, σε φυσικοθεραπευτήρια, σε αθλητικούς συλλόγους, αλλά και στο σύγχρονο εξοπλισμό οικιακών γυμναστηρίων.

Σε ένα μοντέρνα διακοσμημένο χώρο, 300 m2, όπου κυριαρχεί το γκρι, το μαύρο και το χρώμα του ξύλου, έχουν όλοι πλέον τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης και να δεχτούν τις υπηρεσίες του πιο εξειδικευμένου προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαρία Βασιλάκη, Corporate Communications and PR Manager, FF Group,

Τηλ: 210 6241016, E-mail: mvassilaki@ffgroup.gr

Δέσποινα Μανίσαλη, Brand Manager, FF Group,

τηλ. 210 9699353, E-mail: dmanisali@ffgroup.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ