Πίτσα από ζύμη κουρού!

<div class="recipe-main clearfix">
<div class="col-sm-11 col-sm-offset-2"><strong>Υλικά:</strong> <br />Για τη ζύμη:<br /><strong>Υλικά:</strong>
<ul>
<li>1 κιλό αλεύρι</li>
<li>350 γρ. νερό</li>
<li>350 γρ. βούτυρο</li>
<li>25 γρ. αλάτι</li>
<li>25 γρ. ζάχαρη</li>
<li>25 γρ. μαγιά</li>
<li>3-4 αυγά</li>
</ul>
</div>
<div class="col-sm-8 col-sm-offset-1">
<div class="banner"> </div>
<div class="recipe-info clearfix">
<div class="info-row"> </div>
</div>
</div>
</div>
<div class="recipe-intractions clearfix">
<div class="col-sm-11 col-sm-offset-2"><strong>Για τη γέμιση: (όσο σας κάνει όρεξη από το καθένα)</strong>
<ul>
<li>Hot (ή Mild για όσους δεν αντέχουν!) Mexican Salsa</li>
<li>τυρί Gouda</li>
<li>ζαμπόν</li>
<li>πιπεριές πράσινες</li>
<li>μανιτάρια</li>
</ul>
</div>
<div class="col-sm-11 col-sm-offset-2"><strong>Εκτέλεση:</strong> <br /><br />Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, τη μάγια, τη ζάχαρη και το αλάτι. <br /><br />Έπειτα ξεκινάμε να ρίχνουμε το νερό, ανακατεύοντας τη ζύμη ταυτόχρονα. <br /><br />Αφού τελειώσουμε το νερό, ξεκινάμε να ρίχνουμε το βούτυρο. Ενδεχομένως να μη χρειαστεί όλο το βούτυρο, γιʼαυτό το βάζουμε τελευταίο. <br /><br />Αφού δημιουργηθεί ένα καλό ζυμάρι (ούτε στεγνό πολύ, ούτε τόσο υγρό που να κολλάει στα χέρια), είτε το κόβουμε στη μέση και μετά το απλώνουμε, για 2 πίτσες, είτε το χρησιμοποιούμε αυτούσιο για να κάνουμε μια μεγάλη πίτσα. <br /><br />Συνίσταται να το απλώσετε πολύ και να γίνει λεπτό το ωμό ζυμάρι, διότι στο ψήσιμο θα φουσκώσει και θα έχει κανονικό πάχος. <br /><br />Αφού απλώσετε το ζυμάρι στο ταψί, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι σούπας για να απλώσετε τη salsa. <br /><br />Μετά απλώνετε τις φέτες ζαμπόν και μετά ρίχνετε το τριμμένο gouda, τις πιπεριές και τέλος τα μανιτάρια. <br /><br />Ψήσιμο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.</div>
</div>
<div class="col-sm-11 col-sm-offset-2"> </div>
<div class="col-sm-11 col-sm-offset-2"> </div>
<div class="col-sm-11 col-sm-offset-2">http://greekcook.gr/</div>

Σχετικά άρθρα