Τορτίγια γεμιστή με τηγανιά και σαλάτα!

15 Απριλίου 2016

Υλικά:

  • 2-3 τορτίγιες ανά άτομο
  • 300 γρ. τηγανιά χοιρινή ανά άτομο
  • γιαούρτι στραγγιστό
  • μαρούλι
  • φρέσκο κρεμμυδάκι
  • καρότο (προαιρετικό)

Εκτέλεση: 

Τηγανίζουμε το κρέας (φροντίζουμε να είναι κομμένο σε μικρά κομμάτια και να είναι μαλακό μετά το μαγείρεμα). 

Μέχρι να γίνει το κρέας, κόβουμε το μαρούλι σε μικρα κομματάκια και το φρέσκο κρεμμυδάκι σε ροδέλες, και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ. Αν θέλουμε και καρότο, το τρίβουμε στον τρίφτη και το προσθέτουμε και αυτό. 

Ζεσταίνουμε μια τορτίγια. Απλώνουμε στραγγιστό γιαούρτι στο κεντρο της μιας πλευράς της. Τοποθετούμε μερικά κομμάτια κρέατος επάνω στην τορτίγια στην περιοχή του γιαουρτιού. 

Καλύπτουμε το κρέας με την ανάμεικτη σαλάτα μας και τυλίγουμε την τορτίγια γύρω από τα υλικά μας. Έτοιμο! 

Επίσης ταιριάζουν στη σαλάτα που θα βάλουμε μέσα, ντομάτα,μαγιονέζα, καυτερή σάλτσα, πιπεριά ή ό,τι άλλο μας αρέσει.



http://greekcook.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ