Τα πιο τέλεια Πασχαλινά Αυγά!

15 Απριλίου 2016

Τι χρειαζόμαστε:

  • Αυγά όσα θέλουμε εμείς
  • Κρεμυδοτσουφλα 3-4 διπλοχουφτες
  • Νερό τόσο όσο να σκεπάζει όλα τα αυγά μας
  • Προαιρετικά καλσόν, λίγη κλωστή και μικρά φυλλαράκια από λαχανικά ή από τον κήπο μας (μαϊντανό η άνηθο)

 

Πώς το κάνουμε:

1)Ετοιμάζουμε τα αυγά και ό,τι άλλο θέλουμε επάνω στο πάγκο μας (καλσόν, φυλλαράκια, κλωστή)
 

2)Βάζουμε τα φυλλαράκια στα αυγά και δένουμε το καλσον με κλώστη.
 

3)Ρίχνουμε τα κρεμυδοτσουφλα στη κατσαρόλα και προσθέτουμε το νερό, τοποθετούμε τα αυγά μας μέσα και αφήνουμε να βράσουν 10-15 λεπτά.
 

4)Τα βγάζουμε και όπως είναι ζεστά τους αφαιρούμε τα φυλλαράκια και το καλσον με ένα ψαλίδι.

Τα γυαλίζουμε με λίγο λάδι που έχουμε βάλει σε λίγο χαρτί κουζίνας.

 
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ