5 απλές θεραπείες για την ακμή που ούτε είχες φανταστεί

15 Απριλίου 2016

1. Παγάκια από πράσινο τσάι 

ice-cube

Το πράσινο τσάι γενικά μπορεί να κάνει θαύματα στα σπυράκια και είναι μόλις ένα από τα μαγικά φυσικά συστατικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Ο πάγος θα ανακουφίσει την κοκκινίλα και το πράσινο τσάι θα τα καταπραϋνει. Απλώς μην το παρακάνεις. 

2. Βασιλικός και πράσινο τσάι 

basil

Ο βασιλικός είναι ένα φυσικό αντισταμινικό και εφόσον το ανακατέψεις με το πράσινο τσάι θα έχεις πιο γρήγορα αποτελέσματα όσον αφορά τους ερεθισμούς. 

3. Αλόη 

aloe

Η αλόη είναι το δεύτερο μαγικό συστατικό της φύσης που μπορεί να βοηθήσει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ακμής ή ακόμα και τσιμπήματα και ερεθισμούς ή κάψιμο από τον ήλιο. Μπορέις να έχεις ένα φυτό στο σπίτι σου και να παίρνεις το ζουμί του και να το αναμείξεις με λίγο λεμόνι. Εναλλακτικά, μπορείς να ψάξεις στο εμπόριο φυσικό τζελ αλόης. 

4. Μάσκα με λεμόνι και ασπιρίνη 

aspirin-lemon

Η ασπιρίνη περιέχει σαλικυλικό οξύ, μια ουσία που υπάρχει σε πολλές κρέμες κατά της ακμής. Αν αναμείξεις μια σπασμένη ασπιρίνη με χυμό από λεμόνι, το οποίο είναι αντιοξειδωτικό και το αφήσεις για δέκα λεπτά περίπου, θα δεις ότι τα σπυράκια σου θα ξεφουντώσουν. 

5. Φτιάξε μόνη σου αλατόνερο 

sea-salt

Σε ένα απλικατέρ βάλε νέρο με λίγο αλάτι και ανακάτεψε το για να προσομοιώσεις το εφέ μετά την παραλία στο δέρμα σου. Ψέκασε στο πρόσωπο σου πριν κοιμηθείς ή όποτε άλλωτε θες. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα σπυράκια που έχεις στο σώμα σου. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...