Γαλλία: Μαθήτριες έσβηναν τσιγάρα στο πρόσωπο 12χρονης

16 Απριλίου 2016

Ένα ακόμη περιστατικό εκφοβισμού καταγράφηκε στη Γαλλία, όπου μία 12χρονη κοπέλα δεχόταν απειλές ενώ είχε υποστεί και σωματική βια από τρία κορίτσια ηλικίας 13-15 ετών.

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, πως οι επιτιθέμενες έσβηναν τσιγάρα στο πρόσωπο και τα χέρια της 12χρονης, της εξάρθρωσαν το σαγόνι, την μαχαίρωσαν και ούρησαν πάνω της.

Η συμμορία στο Creteil της Γαλλίας απέσπασε χρήματα από την κοπέλα και την βασάνισαν όταν αναγκάστηκε να κλέψει από έναν μπακάλη.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά την επίθεση ενώ οι τρεις μαθήτριες που κρατούνται από την αστυνομία είναι ηλικίας 13 έως 15 ετών.

Στη ραδιοφωνική συνέντευξη, ο πατέρας του κοριτσιού είπε: «Είναι πολύ περίπλοκο – δεν είπε τίποτα για όλα αυτά και στο τέλος μόνο μας δήλωσε πως 'φοβόταν ότι θα μας προκαλέσει προβλήματα'».

Μετά την επίθεση, το κορίτσι, με το όνομα Σάντρα από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, μίλησε για τα περιστατικά εκφοβισμού που έζησε.

Η μητέρα του κοριτσιού, όπως γράφει η Le Parisien, δήλωσε πως την Τρίτη βρήκε την κόρη της αιμόφυρτη και ταραγμένη στο δρόμο και «ανακάλυψε πως υπήρξε θύμα εκφοβισμού από τον Δεκέμβριο».


«Είχαμε παρατηρήσει ότι έλειπαν χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι» δήλωσε. «Τώρα πρέπει να φύγουμε από την περιοχή… Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουμε να ζούμε στο Creteil».

Εκπρόσωπος του συλλόγου Γονέων στο σχολείο όπου φοιτούσε η κοπέλα δήλωσε: «Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτό – δεν είχε γίνει καμία αναφορά για τυχόν προβλήματα. Όλα αυτά θα πρέπει να έγιναν εκτός του σχολικού χώρου».

Πηγή: BBC


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....