Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη-Πολάκη

17 Απριλίου 2016

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στους πίνακες των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Πολάκης πήρε τους φακέλους στο γραφείο του, διάλεξε ποιους θα διορίσει, μόνος του, και έστειλε το γραφείο του κατάλογο διορισθέντων. Απορώ, ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να παρέμβει σήμερα γι'αυτό το πράγμα; (...) Μετά χαράς να βγει να απαντήσει αλλά δε θα βγει να απαντήσει. Δε θα βγει να απαντήσει και βάζω και στοίχημα διότι ο κ. Πολάκης το παίζει βαρύμαγκας και πολλά βαρύς εκεί που τον παίρνει, εκεί που δεν τον παίρνει είναι κότα λειράτη ο κ. Πολάκης. Διότι ο κ. Πολάκης έγραφε το καλοκαίρι για όσους ψήφισαν ναι στο δημοψήφισμα ότι είναι κότες λειράτες και το όχι είναι για τους ήρωες και μετά από δύο εικοσιτετράωρα πήρε καρέκλα υπουργική και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε όλα τα μνημόνια. Μην τον βλέπετε με τα μούσια που το παίζει άγριος. Κότα λειράτη είναι όπως έλεγε ο ίδιος.»

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook χαρακτηρίζοντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «ακροδεξιό Γκεμπελίσκο».

Αναλυτικά το σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας:


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ