Η απίστευτη απολογία του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ γιατί χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα μετανάστευσης

18 Απριλίου 2016

Να απολογηθούν μπροστά στις κάμερες για το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα μετανάστευσης για να περάσουν τα σκυλιά τους στην Αυστραλία αναγκάστηκαμ από τις αυστραλιανές αρχές οι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σύζυγος του Ντεπ ομολόγησε σε δικαστήριο του Κουίνσλαντ σήμερα ότι έβγαλε πλαστά χαρτιά για τα αγαπημένα κατοικίδια της, σε μια υπόθεση που απασχόλησε ιδιαίτερα τα διεθνή ΜΜΕ από τον Μάιο του περασμένου έτους, όταν και ξεκίνησε.

Η Άμπερ Χερντ θα μπορούσε να καταδικαστεί έως και σε 10 χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση, αλλά τελικά οι κατηγορίες εις βάρος της απορρίφθηκαν λόγο έντιμου βίου. Ωστόσο, το ζευγάρι έπρεπε να πληρώσει ένα τίμημα για τις παράνομες πράξεις του και αυτό ήταν το βίντεο που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς παρακάτω.

Κι όμως, οι αρχές της Αυστραλίας ανάγκασαν τους Ντεπ και Χερντ να καθίσουν μπροστά στις κάμερες και να απολογηθούν στον λαό της χώρας, μιλώντας παράλληλα με όμορφα λόγια την Αυστραλία. 

Στο απίστευτο αυτό βίντεο οι δύο ηθοποιοί μοιάζουν σαν να κρατούνται όμηροι από τους άντρες του Κιμ Γιουνγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα και όπως φαίνεται, χρησιμοποίησαν τις υποκριτικές τους ικανότητες για να καταφέρουν να πουν όλα όσα έπρεπε και να μην ξεσπάσουν σε γέλια.

«Οι Αυστραλιανοί είναι μοναδικοί και ζεστοί άνθρωποι. Όταν παραβιάζεις τους νόμους της Αυστραλίας θα σε ενημερώσουν γι' αυτό» ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, η Χερντ, προσθέτοντας ότι λυπάται πολύ για αυτό που έκανε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αυστραλοί είναι ιδιαίτερα αυστηροί όσον αφορά στα μέτρα καραντίνας που επιβάλλουν στα ζώα από το εξωτερικό προκειμένου να αποφευχθεί η εισαγωγή στη χώρα ασθενειών, ιδιαιτέρως λύσσας. 

Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ