Ανοιξιάτικη Παντζαροσαλάτα

18 Απριλίου 2016

Υλικα

    • 1/2 φλυτζάνι λάδι
    • 1/4 φλυτζάνι ξύδι
    • 1 κιλό πατζάρια
    • 1 σκελίδα σκόρδο
    • αλάτι
Εκτέλεση

-Χωρίζετε τα παντζάρια από τα φύλλα και τα κοτσάνια τους 

-Καθαρίζετε τα παντζάρια από τις άκρες τους και το φλούδι και τα βράζετε έως να μαλακώσουν 

-Μετά από μισή ώρα ρίχνετε και τα κοτσάνια με τα φύλλα 

-Μόλις βράσουν τα τοποθετείτε στην πιατέλα και κόβετε ροδέλλες τα παντζάρια και στη μέση τοποθετείτε τα φύλλα τους 

-Ψιλοκόβετε το σκόρδο 

-Ανακατεύετε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το σκόρδο 

-Περιχύνετε τα παντζάρια με το λαδόξυδο και σερβίρετε 


sintages.gr
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...