Η 29χρονη που έχει εθισμό στο σεξ: Το κάνει 10 φορές μέσα σε μια μέρα (εικόνες)

18 Απριλίου 2016

Εθισμός στο σεξ: Η περίπτωση της 20χρονης Sami Walton είναι χαρακτηριστική: κάνει σεξ έως και 10 φορές μέσα σε ένα 24ωρο ενώ τα Σαββατοκύριακα μπορεί να κάνει έως και 40 φορές σεξ με τον σύντροφό της James Keates! 

Η ίδια αναφέρει πως τα νούμερα αυτά μπορεί να εκπλήσουν, ειδικά τους άνδρες αλλά η περίπτωση του εθισμού της είναι πραγματικά πρόβλημα για την ίδια όσο και για τους συντρόφους που κατά καιρούς είχε: "Σχεδόν κανείς δε μπροούσε να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση" τονίζει η Βρετανίδα. 

dfgkdgfhd1

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή αναφέρει πως ο σημερινός της σύντροφος έχει τις αντοχές για να ανταπεξέλθει στις σεξουαλικές της επιθυμίες. Όταν όμως εξαντλείται, καταλήγει στα sex toys και τον αυνανισμό. Ο εθισμός της ξεκίνησε γύρω στα 20. Η  Sami Walton ξεκίνησε τότε να κλείνει ραντεβού με άνδρες και γυναίκες προκειμένου να κάνει μαζί τους σεξ. Έφευγε από το σπίτι της και κατέληξε στο κρεβάτι με αγνώστους. Όταν κάποτε βρέθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της για να ικανοποιήσει την ακόρεστη σεξουαλική της επιθυμία, άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά... Δεν ήταν λίγες οι φορές που έλειπε από την εργασία της προκειμένου να ικανοποιήσει το πάθος της. Το απιοτέλεσμα ήταν να την απολύσουν. Σήμερα, στην αγκαλιά του 38χρονου συντρόφου της νιώθει περισσότερο ασφαλής :"Βρήκα ένα λαχείο" αναφέρει. 

dfgkdgfhd2

 

dfgkdgfhd3

dfgkdgfhd4


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy