Κοκτέιλ Fragolini!

18 Απριλίου 2016

Υλικά συνταγής

 

  • 150 γραμμ. παγωμένες φράουλες (κατεψυγμένες)
  • 50 γραμμ. ζάχαρη
  • 100 ml βότκα
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένο πάγο
  • Φύλλα δυόσμου ή μέντας για το σερβίρισμα
 
Εκτέλεση

Βάζουμε στο μπλέντερ τις παγωμένες φράουλες, τη ζάχαρη και τον πάγο και τα αλέθουμε. Προσθέτουμε το αλκοόλ.

Ισομοιράζουμε σε ποτήρια του Martini και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου ή μέντας. 

 

argiro.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ