Ο εύκολος τρόπος για Παγωτό Φυστίκι!

19 Απριλίου 2016

Υλικά συνταγής

 

  • 1 ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
  • 1 εβαπορέ γάλα με χαμηλά λιπαρά παγωμένο στην κατάψυξη για 2 ώρες
  • 250ml κρέμα γάλακτος light
  • 1 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο
  • 50ml ροδόνερο
  • 1 βανίλια
  • 250 γρ. φιστίκι Αιγίνης ψίχα ωμή χοντροκομμένο
  • λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • λιωμένη σοκολάτα για το σερβίρισμα
 
Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε το παγωμένο εβαπορέ με το ζαχαρούχο και με μίξερ χειρός το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5΄. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρδαμο, το ροδόνερο και την βανίλια. Χτυπάμε λίγο να ανακατευτούν. Προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το φιστίκι. Ισομοιράζουμε στα φορμάκια. Παγώνουμε για 5-6 ώρες να σφίξουν. Σχίζουμε τα φορμάκια, αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα.


argiro.gr
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φράντς Κάφκα
Η Σκέψη της ημέρας
9:10 Φράντς Κάφκα