Η Ελισάβετ ψάχνει υπεύθυνο για το Twitter και το Facebook της -Με μισθό 50.000 λίρες το χρόνο

19 Απριλίου 2016

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας της η Ελισάβετ ήρθε αντιμέτωπη με τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της τεχνολογίας: από την άφιξη της έγχρωμης τηλεόρασης έως την επέλαση των κινητών και του Διαδικτύου. 

Η βασίλισσα φάνηκε να είναι αρκετά... δεκτική, αναγνωρίζοντας ότι πάντα θα πρέπει κανείς να προσαρμόζεται στις τεχνολογικές εξελίξεις. Ηταν, άλλωστε, η πρώτη μονάρχης που έστειλε e-mail κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε στρατιωτική βάση το 1976 και ενώ η όλη τεχνολογία ήταν ακόμη στα σπάργανα. 

Ετσι και τώρα, η βασίλισσα Ελισάβετ, που την ερχόμενη Πέμπτη γίνεται 90 ετών, είναι πρόθυμη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνολογία. Γι' αυτό και αναζητά διαχειριστή για τους λογαριασμούς του Μπάκιγχαμ στα social media. 

Ο νέος υπάλληλος του παλατιού θα μένει σε αυτό και η αμοιβή του προσδιορίζεται στις 50.000 λίρες τον χρόνο. Ο επικεφαλής των ψηφιακών λογαριασμών του Μπάκιγχαμ θα πρέπει, όπως αναφέρει η αγγελία, «να αναπτύξει την ψηφιακή στρατηγική επικοινωνίας και να διασφαλίσει την αποτελεσματική χρήση μιας σειράς ψηφιακών πλατφορμών, για την υποστήριξη των στόχων του παλατιού». 

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει ήδη διάφορους λογαριασμούς στα social media, όπως στο Twitter και στο YouTube και ο νέος επικεφαλής θα πρέπει να βρει και άλλους τρόπους για να διατηρήσει και να αυξήσει τη δημοτικότητα των Γουίνδσορ. 


inews.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Bertolt Brecht
Η Σκέψη της ημέρας
Bertolt Brecht