Η Ελισάβετ ψάχνει υπεύθυνο για το Twitter και το Facebook της -Με μισθό 50.000 λίρες το χρόνο

19 Απριλίου 2016

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας της η Ελισάβετ ήρθε αντιμέτωπη με τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της τεχνολογίας: από την άφιξη της έγχρωμης τηλεόρασης έως την επέλαση των κινητών και του Διαδικτύου. 

Η βασίλισσα φάνηκε να είναι αρκετά... δεκτική, αναγνωρίζοντας ότι πάντα θα πρέπει κανείς να προσαρμόζεται στις τεχνολογικές εξελίξεις. Ηταν, άλλωστε, η πρώτη μονάρχης που έστειλε e-mail κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε στρατιωτική βάση το 1976 και ενώ η όλη τεχνολογία ήταν ακόμη στα σπάργανα. 

Ετσι και τώρα, η βασίλισσα Ελισάβετ, που την ερχόμενη Πέμπτη γίνεται 90 ετών, είναι πρόθυμη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνολογία. Γι' αυτό και αναζητά διαχειριστή για τους λογαριασμούς του Μπάκιγχαμ στα social media. 

Ο νέος υπάλληλος του παλατιού θα μένει σε αυτό και η αμοιβή του προσδιορίζεται στις 50.000 λίρες τον χρόνο. Ο επικεφαλής των ψηφιακών λογαριασμών του Μπάκιγχαμ θα πρέπει, όπως αναφέρει η αγγελία, «να αναπτύξει την ψηφιακή στρατηγική επικοινωνίας και να διασφαλίσει την αποτελεσματική χρήση μιας σειράς ψηφιακών πλατφορμών, για την υποστήριξη των στόχων του παλατιού». 

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει ήδη διάφορους λογαριασμούς στα social media, όπως στο Twitter και στο YouTube και ο νέος επικεφαλής θα πρέπει να βρει και άλλους τρόπους για να διατηρήσει και να αυξήσει τη δημοτικότητα των Γουίνδσορ. 


inews.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ