Τι λένε τ' άστρα για την Τετάρτη 20 Απριλίου

20 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Κράτα μια ισορροπία στις προσωπικές σου σχέσεις, γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο αρκετές από τις σχέσεις σου θα δοκιμαστούν. 

  

ΤΑΥΡΟΣ: Άσε να βγει προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σου σε διφορούμενες καταστάσεις. Είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει στο χαρακτήρα σου και θα τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Άρχισε να βλέπεις τα σύνθετα στη σχέση σου πιο απλά και η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένεις τη σωστή στιγμή για μια καινούρια προοπτική με κοινούς στόχους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασκέδασε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις. Αποχωρίσου για λίγο το ρόλο του πρωταγωνιστή και άσε το έτερόν σου ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες.

 

ΛΕΩΝ: Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση γιατί πρέπει να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείς να κατηγορείς μονίμως το σύντροφό σου ότι σε παραμελεί και να απαιτείς να απολογείται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σου. Δέξου προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σου με καινούρια πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ: Σε στιγμές που ο σύντροφός σου, σε αμφισβητεί, υιοθέτησε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά που θα σε βοηθήσει να περιορίσεις την ένταση και θα κάνει το έτερόν σου ήμισυ να καταλάβει ότι προσπαθείς να διαλύσεις τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνε σαφείς τις θέσεις σου και απέδειξε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγεις το τελευταίο. Άσε τα πραγματικά σου αισθήματα να φανούν για να καταλάβει την ειλικρίνειά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να αποσυρθείς αθόρυβα σε μια συζήτηση που δε σου αρέσει, χωρίς καυγάδες. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σου, δώσε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φρόντισε να δεις τη σχέση σου με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά θες, ώστε να δώσεις στον εαυτό σου το χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βασική αρχή στην ζωή σου πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζεις το κάθε λεπτό μαζί ολοκληρωτικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Μάθε να είσαι πιο δυνατός μέσα σε μία σχέση και μη σε πιάνει πανικός όταν δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σου.

 

Πηγή: www.oroskopos.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...