Υγιεινή Σαλάτα χωρίς Γλουτένη

20 Απριλίου 2016

Συστατικά:

2 αβοκάντο, κομμένα σε κυβάκια avocados
2 - 3  ντομάτες σφιοκτές κομμένες σε κυβάκια 
100 γρ. φρέσκο κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κυβάκια  
2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο 
2 κ.σ. βασιλικό  
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 


Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε την σαλάτα σκεπασμένη στο ψυγείο για 3 ώρες για να μαριναριστεί. 

 

gourmed.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +132239+43397+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ