Η πιο νόστιμη Τονοσαλάτα!

22 Απριλίου 2016

Υλικά

  • 800γρ. λάχανο τριμμένο
  • 300 γραμμάρια τόνο  σε λάδι, κονσέρβα (2 κονσέρβες) ή βαζάκι
  • 2 κ.γ. κάπαρη
  • 4-6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα light
  • 2 κ.σ. SAS SENAP & DILL, σως με μουστάρδα και άνηθο 
  • 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • 2 αυγά βραστά σφιχτά
  • αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το λάχανο. Σε μεγάλη σαλατιέρα προσθέτουμε τον τόνο καλά στραγγισμένο, τη μαγιονέζα, τη σως, την κάπαρη και το αγγουράκι τουρσί κομμένο σε λεπτές φέτες.

Προσθέτουμε το λάχανο, αλατίζουμε, ρίχνουμε το μπαλσάμικο. Κόβουμε τα αυγά στα τέσσερα ή σε λεπτές φέτες. Ανακατεύουμε καλά, πολύ καλά
Μεταφέρουμε τη σαλάτα σε δύο πιάτα ή στη σαλατιέρα που θα σερβίρουμε και προσθέτουμε τις φέτες αυγού, πιπέρι, έξτρα κάπαρη και έξτρα SAS SENAPE & DILL!

Tip: Μπορείτε να αντικαταστήσετε την  SAS SENAP & DILL ανακατεύοντας 2 κ.σ. απαλή μουστάρδα με 1 κ.γ μέλι, ψιλοκομμένο άνηθο και 1/2 κ.γ. ξύδι.


newpost.gr


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ