Απίστευτη διαστροφή: Κάνουν σεξ με ... φυτά! (Σοκαριστικές εικόνες)

22 Απριλίου 2016

Τα έχουμε ακούσει όλα. Η νέα τάση που παρουσιάστηκε στην Αυστραλία δεν έχει προηγούμενο: ένα νέο γκρουπ διοργανώνει εξορμήσεις στη φύση προκειμένου άνθρωποι να κάνουν σεξ με φυτά. Η Pony Express όπως αποκαλούν την ομάδα που διοργανώνει τις σεξουαλικές συνευρέσεις υποστηρίζει ότι η οικο- σεξουαλικότητα έχει πολλά να προσφέρει στον άνθρωπο.. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία "να έρθουν πιο κοντά στη φύση" υποστηρίζουν οι διοργανωτές. Και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουν είναι το σεξ, μιας και το σεξ είναι το νούμερο ένα ζήτημα που απασχολεί όλους μας, αναφέρουν. 

 

sex-plant-2.jpg

Έτσι όσοι θέλουν να νιώσουν μια διαφορετική ηδονή- λέμε τώρα- δεν έχουν παρά να κάνουν βόλτες στους λαβυρίνθους των βοτανικών κήπων της Μελβούρνης και να ανακαλύψουν τον ερωτικό τους παρτενέρ. Το μόνο που δεν μας είπαν οι υπεύθυνοι του γκρουπ είναι τι θα συμβεί αν κάποιος/ α ερωτευτεί ξαφνικά μια τσουκνίδα και νιώσει ερωτική έλξη γι΄αυτή. 

Immersive art: Participants will 'roam through a multi-chambered labyrinth' at the Royal Botanic Gardens in Melbourne

Dirt in my eye: The creators of the project, IanSinclair and Loren Kronemyer, are debuting the work at the Melbourne festival

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ