Σε ποια ελληνίδα προτάθηκε να παίξει στο Baywatch

22 Απριλίου 2016

Η γνωριμία με τον παραγωγό της θρυλικής αμερικάνικης σειράς και ο λόγος που αρνήθηκε την πρόταση να συμμετέχει σε αυτή

Το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της ναυαγοσώστριας παραλίγο να φορέσει η Άννα - Μαρία Λογοθέτη, το πληθωρικό ξανθό κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «3, 2, 1» τη δεκαετία του '90. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημερούδια» η μελαχρινή πλέον, Άννα- Μαρία, αποκάλυψε ότι ο παραγωγός της αμερικάνικης σειράς «Baywatch» της έκανε πρόταση να συμμετέχει σε αυτή. 

«Το Baywatch ήταν τότε η νούμερο ένα σειρά. Είχαν έρθει οι πρωταγωνιστές του Baywatch εδώ ένα καλοκαίρι και ένα βράδυ με παίρνει ο Τρύφωνας Σαμαράς ένα τηλέφωνο και μου λέει: '''Ελα μαζί να περάσουμε ένα τριήμερο με τους πρωταγωνιστές επειδή μιλάς τα αγγλικά άπταιστα να συζητάς εσύ μαζί τους''. Λέω: ''Εντάξει θα το κάνω!''. Κι έρχεται ο παραγωγός τη δεύτερη μέρα και μου λέει: '' Ετοιμάζεις χαρτιά, εισιτήρια και έρχεσαι μαζί. Θα σου δώσω ρόλο στο Baywatch. Είσαι αυτό που θέλω, μιλάς τα Αγγλικά, είσαι ξανθιά, είσαι καμπυλωτή, μια χαρά θα κολλήσεις στη σειρά''. Η μητέρα μου πρώτη φορά ένιωσε ανασφάλεια ότι θα με χάσει. Τελικά δεν κατάφερα να φύγω γιατί ετοίμαζα τον δίσκο μου και είχα πολύ δουλειά εδώ!», ανέφερε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...