Συνεχίζεται η κόντρα Αρναούτογλου Κανάκη- Το νέο καρφί

22 Απριλίου 2016

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε χθες στο The 2Night Show τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον ρώτησε για το λόγο που έχει υπερασπιστεί δημόσια τον Νότη Σφακιανάκη, παρά τα όσα υποστηρίζει. Η απάντηση του τραγουδιστή είχε ως… αποτέλεσμα το νέο «καρφί» του παρουσιαστή στο άδειασμα του Αντώνη Κανάκη.

«Υπερασπίζομαι τον κάθε άνθρωπο στο δικαίωμα που έχει να λέει την άποψή του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκφράζει τις απόψεις του που είναι ακραίες, εγώ δεν συμφωνώ με πολλές από αυτές, με κάποιες ίσως συμφωνώ. (…) Βγαίνει και λέει την άποψή του με τόλμη και με θάρρος» είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε το λόγο, αφήνοντας αιχμές: «Εγώ κάνοντας μια συνέντευξη προσπαθώ να μην παίρνω θέση γιατί δεν είναι η δουλειά μου να παίρνω θέση. Όταν με ρωτήσουν, τότε θα δώσω τις απαντήσεις γι’ αυτά που πιστεύω. Θα υπερασπίζομαι πάντα ότι όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψης και του λόγου σε μια δημοκρατική χώρα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα κρίνουν προκαταβολικά ποιος θα βγει, τι θα πει και αν αυτό που θα πει θα μας συμφέρει ή όχι για να το βγάλουμε».

peoplegreece.com 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ