Ομπάμα-Κάμερον για γκόλφ

24 Απριλίου 2016

Μετά τις συναντήσεις με την βασιλική οικογένεια, την γνωριμία με τον μικρό πρίγκηπα Τζορτζ και μία ηχηρή ομιλία κατά του Brexit ο Μπάρακ Ομπάμα άφησε για λίγο στην άκρη το φορτωμένο πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Βρετανία.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος γνωρίζει καλά την αδυναμία του Αμερικανού Προέδρου για το γκολφ, κανόνισε ένα απόγευμα στο Grove Club του Χέρτφορντσάιρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph, το ραντεβού στο γήπεδο είχε δοθεί από το 2010 όταν ο Μπάρακ Ομπάμα φέρεται να προκάλεσε σε μονομαχία στο γκολφ τον Βρετανό Πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια του Ryder Cup, της διοργάνωσης γκολφ με Αμερικανούς και Ευρωπαίους παίκτες.

Με αθλητική περιβολή και οι δύο ηγέτες χαμογελούσαν και έδειχναν να περνούν ευχάριστες στιγμές μπροστά στις δημοσιογραφικές κάμερες, στις οποίες απαγορεύεται η είσοδος στα παιχνίδια γκολφ του Αμερικανού Προέδρου πίσω στις ΗΠΑ.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του στο τένις, το κολύμπι και το τρέξιμο, δεν φαίνεται να τα κατάφερνε ιδιαίτερα καλά κόντρα στον Αμερικανό Πρόεδρο. Μάλιστα λέγεται ότι το 2010 ο νικητής του Ryder Cup, Κόλιν Μποντγκόμερι προσέφερε ένα μάθημα στον Ντέιβιντ Κάμερον, καθώς έγινε γνωστό ότι δεν ήταν τόσο καλός στο άθλημα όσο ο Μπάρακ Ομπάμα.

 

Πηγή: real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...