Το παλάτι των Γουίλιαμ-Κέιτ: Οι κορνίζες με τη Νταϊάνα, τα πεθερικά και τα λούτρινα

25 Απριλίου 2016

Για πρώτη φορά το βρετανικό παλάτι δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του Κένσιγκτον, όπου έχει δοθεί στον Γουίλιαμ και την Κέιτ, με αφορμή την επίσκεψη των Ομπάμα, την περασμένη Παρασκευή.

Το νεαρό ζευγάρι, υποδέχθηκε για πρώτη φορά αρχηγό κράτους στο σπίτι του και έτσι, λόγω της περίστασης δόθηκαν στη δημοσιότητα μια σειρά φωτογραφιών από το εσωτερικό του διαμερίσματος Α1 των 22 δωματίων που άλλοτε ανήκε στην πριγκίπισσα Αννα και ανακαινίστηκε πρόσφατα για να καλύψει τις ανάγκες του νεαρού ζευγαριού και των παιδιών του. 

Αναπαυτικοί καναπέδες, floral μαξιλάρια, πολυτελείς πίνακες και πολλά λαμπατέρ έδιναν μία άλλη αίσθηση στο χώρο, κάνοντας το πιο ζεστό και άνετο. 

Οι διακόσμηση στοίχισε μάλιστα περίπου 4,5 εκατ. δολάρια στο ζευγάρι, το οποίο αποφάσισε να αλλάξει το αυστηρό ύφος του σαλονιού και να δώσει μία πιο καθημερινή νότα στο χώρο. 

Τα βλέμματα τράβηξαν οι κορνίζες που ήταν διάσπαρτες στο δωμάτιο, σε τραπεζάκι και πάνω στο μαύρο πιάνο. Κορνίζες με φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Γούλιαμ και τον Χάρι όταν ήταν μικροί, με τα πεθερικά του πρίγκιπα, τους γονείς της δούκισσας του Κέιμπριτζ ανήμερα του γάμου τους, την Κέιτ σε ένα ασπρόμαυρο πορτραίτο ως νύφη, μια φωτογραφία από οικογενειακές διακοπές στην Αίγυπτο με φόντο τις πυραμίδες... 

Επίσης, σε περίοπτη θέση στο σαλόνι βρίσκονταν τα δώρα των Ομπάμα στον πρίγκιπα Τζορτζ, το υπέροχο ξύλινο αλογάκι που του είχαν χαρίσει στη γέννησή του και το λούτρινο αντίγραφο του προεδρικού σκύλου Μπο που βρισκόταν πάνω στο τραπεζάκι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φιλοξενούμενοι συζήτησαν, ήπιαν το ποτό τους και γνώρισαν τον γιο της Δούκισσαν του Κέιμπριτζ, πρίγκιπα George, ο οποιος έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Thomas Fuller
Η Σκέψη της ημέρας
Thomas Fuller