Τι λένε τ' άστρα για την εβδομάδα 25 Απριλίου ως 1η Μαΐου

25 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: εστιάζεις στα οικονομικά ζητήματα και σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις. Κοντοστέκεσαι για να προγραμματίσεις και να βρεις τους πλέον εύστοχους τρόπους διεκδίκησης.

Ευνοείσαι: εσύ της 18/4, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους… Αν γεννήθηκες μετά τις 13/4, γενικώς μπορείς να θεωρείς ότι η εποχή σου προσφέρει τύχη, γοητεία, ομορφιά και κέρδη.

Πρόσεξε: εσύ της 16/4, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον.


 

ΤΑΥΡΟΣ

 Γενική τάση εβδομάδας: μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και να κυνηγήσεις οτιδήποτε προάγει τη ζωή σου, ειδικά αν γεννήθηκες κατά τον Απρίλιο μήνα.

Ευνοείσαι: από φίλους, γνωστούς και συλλογικούς χώρους ή εταιρίες, αν γεννήθηκες κοντά στην 1/5, καθώς μπορείς αφενός να περάσεις καλά, αφ’ ετέρου να επωφεληθείς άμεσα ή έμμεσα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόσεξε: εσύ της 20/4, καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενική τάση εβδομάδας:  η εποχή φέρνει θετικές εξελίξεις, εφόσον κινείσαι χωρίς τυμπανοκρουσίες με στόχευση, σωστούς ρυθμούς αξιοποιώντας συμμάχους.

Ευνοείσαι: εσύ της 3-4/6, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους… Αν γεννήθηκες μετά τις 14/6, γενικώς υπολόγισε πως οι φίλοι και οι γνωριμίες αποτελούν μεγάλο ατού της εποχής για οτιδήποτε επιθυμείς να πετύχεις.

Πρόσεξε: εσύ της 1-2/6, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Πρόσεξε κι εσύ της 5-6/6,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σου ζητάει να βγάλεις προς τα έξω το πιο κοινωνικό και διπλωματικό σου πρόσωπο, ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. 

Ευνοείσαι: εσύ της 3/7, καθώς μπορείς να ταξιδέψεις, να δεις φίλους, να περάσεις όμορφα, να λάβεις μια ευχάριστη είδηση και γενικότερα να νιώσεις ανανέωση κι αισιοδοξία! Ευνοείσαι κι εσύ της 20/7, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…

Πρόσεξε: εσύ της 18/7, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον.

 

ΛΕΩΝ

 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή απαιτεί πνεύμα ευθύνης κι εστίαση στα σημαντικά για εσένα ζητήματα. Ναι στην αισιοδοξία σ’ ένα φόντο στρατηγικής δράσης.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες μετά τις 15/8 σε οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμούς, υλοποίηση των απώτερων ονείρων σου.

Πρόσεξε: εσύ της 22-23/7,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σε ανανεώνει. Νιώθεις πως μπορείς να πετύχεις ένα καλύτερο αύριο για τη ζωή σου κι εργάζεσαι μεθοδικά προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.

Ευνοείσαι: εσύ της 3/9, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες, καθώς βλέπεις το ποτήρι μισό γεμάτο και έχεις την ευκαιρία να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Ευνοείσαι κι εσύ της 5-6/9, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…

Πρόσεξε: εσύ της 3-4/9, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Πρόσεξε κι εσύ της 7-8/9,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.


 

ΖΥΓΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σε πιέζει να βγάλεις άκρη με τις ανασφάλειές σου. Προσπάθησε, γιατί είναι σίγουρο ότι έχεις τα φόντα να τα καταφέρεις!

Ευνοείσαι: εσύ της 21/10, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…Αν γεννήθηκες μετά τις 16/10, θεώρησε πως οι εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες σε οδηγούν επί της ουσίας σε έναν καλύτερο δρόμο.

Πρόσεξε: εσύ της 19/10, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σου δίνει τα μηνύματα που έχεις ανάγκη για να βρεις το σωστό δρόμο που θα χαράξεις στη συνέχεια όσον αφορά στις σημαντικές για εσένα προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες.

Ευνοείσαι: εσύ της 3/11, καθώς μπορείς να ερωτευτείς /  ν’ ανανεώσεις τη σχέση σου ή να πάρεις χαρές από τα παιδιά / τις επιχειρηματικές συνεργασίες.

Πρόσεξε: εσύ της 22-23/10,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις με εύστοχο τρόπο την καθημερινή ρουτίνα / την εργασία σου και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα.

Ευνοείσαι: εσύ της 5-6/12, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…Αν γεννήθηκες μετά τις 15/12, θεώρησε πως η τύχη σε συντροφεύει, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα, ενώ τα παιδιά είτε οι επιχειρήσεις επιφυλάσσουν χαρές!

Πρόσεξε: εσύ της 3-4/12, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Πρόσεξε κι εσύ της 7-8/12,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σου δίνει ευκαιρίες τέτοιες, ώστε να μπορέσεις να αισθανθείς πως υπάρχει εκείνη η χαρά είτε η τύχη που ψάχνεις εδώ και καιρό, αρκεί να το επιθυμείς πραγματικά!

Ευνοείσαι: εσύ της 1/1, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία για συναισθηματικές ή άλλου τύπου εποικοδομητικές επαφές που σε ανανεώνουν και αναπτερώνουν το ηθικό σου. Ευνοείσαι κι εσύ της 18/1, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…

Πρόσεξε: εσύ της 16/1, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή σε κάνει να εστιάσεις στα του οίκου σου, στις βαθύτερες επιθυμίες σου, αλλά και σε πρόσωπα της οικογένειας ή άλλα πρόσωπα που αγαπάς πολύ.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες μετά τις 13/2 σε οτιδήποτε σχετίζεται με επαφές, δημόσιες σχέσεις, τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια, το μεταφορικό μέσον, τις συζητήσεις / προτάσεις για επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και τις εκδρομές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενική τάση εβδομάδας:  η εποχή σου δίνει ευκαιρίες ή αφορμές για να κινηθείς περισσότερο και να επικοινωνήσεις με κόσμο. Μέσ’ από συναφείς διαδικασίες μπορείς να ανανεωθείς και να χαμογελάσεις ξανά.

Ευνοείσαι: εσύ της 1/3, καθώς μπορείς να περάσεις όμορφα ή να νιώσεις γενικότερα αισιοδοξία εν μέσω επαφών, ευχάριστων ειδήσεων, συναντήσεων, συμπτώσεων κι εκδρομών. Ευνοείσαι κι εσύ της 3-4/3, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους…

Πρόσεξε: εσύ της 1-2/3, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Πρόσεξε κι εσύ της 5-6/3,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ