Μπάρες σοκολάτας με νιφάδες βρώμης και πορτοκάλι!

25 Απριλίου 2016

Τι χρειαζόμαστε:

  • 75 γρ νιφάδες βρώμης (κουάκερ) (3/4 της κούπας)
  • 150 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
  • 75 γρ γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο

Πώς το κάνουμε:


1) Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι.
 

2) Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου.
 

3) Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μίγμα.
 

4) Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε λίγη ώρα να κρυώσουν.
 
 

Λίγα μυστικά ακόμα 

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, διατηρούμε τα Bars στο ψυγείο.

 

sintagespareas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ