'Ερευνα:Πώς το κακό σεξ παχαίνει τις γυναίκες

26 Απριλίου 2016

Οι περισσότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το σεξ μας αδυνατίζει και μάλιστα επισημαίνουν ότι είναι μια από τις πιο καλές ασκήσεις που καίει πολλές θερμίδες. Μια νέα μελέτη όμως έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα… Το κακό σεξ παχαίνει τις γυναίκες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με στοιχεία και αναφορές γυναικών στην εφαρμογή whisper οι γυναίκες όταν δεν ευχαριστιούνται το σεξ αρχίζουν να σκέφτονται λιπαρά και παχυντικά φαγητά ακόμα και την ώρα που βρίσκονται στο κρεβάτι! Αν ο σύντροφός τους δεν τις ικανοποιεί ερωτικά η πρώτη σκέψη της γυναίκας είναι τα αλμυρά σνακ και τα cheeseburger σύμφωνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

"Όταν όμως το σεξ είναι καλό, ο εγκέφαλος της γυναίκας πλημμυρίζει από ευχαρίστηση και πιο συγκεκριμένα από τις ορμόνες της ικανοποίησης" αναφέρει η εφημερίδα πράγμα που μάλλον περιορίζει την όρεξη των γυναικών για φαγητό. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΑΓΓΕ***** ****
12:52 Τετάρτη 27/04/2016
ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΔΑΠΟΞΕΤΙΝΗΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΙΠΟΙΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...