Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου

27 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Πρόσεξε τις αταξίες σου αφού η παρορμητικότητά σε οδηγεί σε καινούριες ερωτικές εμπειρίες και αν αποκαλυφθούν κινδυνεύεις να μείνεις μόνος. 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αισθανθείς την ελευθερία της έκφρασης χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψεις στα γεγονότα να σε κάνουν να δεχτείς αλλαγές που είναι απαραίτητες με ορμητικότητα και μην παρασυρθείς από νέα πρόσωπα και ξέχασε την πραγματικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπάθησε να βρεις την αυτοεκτίμησή σου και να παλέψεις για να διεκδικήσεις τη θέση που πραγματικά σου ανήκει. Ο φόβος δε σε βοηθά να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ασχοληθείς πιο εντατικά με τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να μπουν καινούριες βάσεις, αλλά και για να συνεχίσει η καλυτέρευση των καταστάσεων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρεις αποφάσεις που θα σε δεσμεύσουν στο μέλλον γιατί δε νιώθεις σιγουριά, παρόλο που υπάρχει αρκετή κίνηση και πολλές καινούριες προοπτικές.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεπεράσεις δυσκολίες στα οικονομικά και να αποφύγεις κακοτοπιές στην εργασία, απέφυγε εκνευρισμούς και να είσαι προνοητικός για να μείνεις ευχαριστημένος από την πρόοδό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνέπειες μιας επιλογής μερικές φορές δεν είναι εύκολες, γι’ αυτό μην κάνεις τίποτα βιαστικό. Άλλαξε ότι δε σου αρέσει, αφού πρώτα βρες αυτό που θες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο να δεχτείς τη νέα πραγματικότητα, αλλά οι απόψεις για τις σχέσεις και τη ζωή πρέπει να ανανεωθούν και κάποιες να αναθεωρηθούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο ο χρόνος μπορεί να σου δείξει το σωστό δρόμο για να ακολουθήσεις, οπότε απέφυγε να εξωθήσεις τις καταστάσεις στα ερωτικά σου θέματα στα άκρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο καθυστερούν και οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ προσωπικά προβλήματα θα σε κρατούν σε ένταση.

 

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες που σου είναι χρήσιμες και αξιοποίησε ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Οι προοπτικές σε οικονομικά ζητήματα απαιτούν αγώνα.

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ