Σε διαδικασία επανεξέτασης, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, είναι τα άστρα την Μ. Τετάρτη

27 Απριλίου 2016

Το πλανητικό σκηνικό, το τελευταίο διάστημα με την αναδρομή τεσσάρων πλανητών, (ΆρηΔίαΚρόνου και Πλούτωνα) βρίσκεται σε μια φάση στασιμότητας, γεγονός που το νιώθουμε στην καθημερινότητά μας, καθώς βλέπουμε πως οι υποθέσεις μας δεν προχωρούν, η επικοινωνία δυσκολεύει και τα πράγματα ή οι εξελίξεις που μπορεί να έχουμε δρομολογήσει και να περιμένουμε, παρουσιάζουν συνεχείς αναβολές η ακόμα και ματαιώσεις! Σε όλο αυτό το σκηνικό έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής, που στην ημέρα της Μ. Πέμπτης περνά σε ανάδρομη πορεία κι αυτός, μέχρι τις 22 Μαΐου του 2016, βάζοντας τη δική του πινελιά, σε όλες αυτές τις καθυστερήσεις που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Έτσι το διάστημα που ακολουθεί, η επικοινωνία δυσκολεύει και αδυνατεί να βρει λύσεις, μια και το κλίμα ασυνεννοησίας που εντείνεται γύρω μας, δεν επιτρέπει την επίλυση ή ακόμα και την εξισορρόπηση στις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας. Στο διάστημα αυτό κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν τα ζητήματα της ασφάλειάς μαςτα οικονομικά θέματα που μας απασχολούν περισσότερο και μέσα από παρελθοντικές εκκρεμότητες, που τώρα έρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να επανεξεταστούν και να τακτοποιηθούν.

Πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να νιώθουμε πως χάνουμε τις σταθερές μας, ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα από εμάς αυτό. Νοιώθουμε πως αιωρούμαστε σε ένα περιβάλλον ασάφειας και απροσδιοριστίας, έτσι που δεν μας είναι εύκολο ούτε να δούμε τα πράγματα με αντικειμενικότητα, ενώ η λήψη αποφάσεων την περίοδο που ακολουθεί μοιάζει αδύνατη! Εκείνο που θα βοηθήσει πολύ, είναι να δίνουμε χρόνο, στις καταστάσεις που νιώθουμε πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε και κυρίως να μη λειτουργούμε παρορμητικά, γιατί εκεί υπάρχει κίνδυνος να γίνουν τα περισσότερα λάθη!

Από την άλλη μεριά, τονίζεται και η ανάγκη να εξετάσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια οποιαδήποτε κίνηση έχουμε κάνει και δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε! Μια σοβαρή επανεξέταση μπορεί πραγματικά να δώσει λύσεις και απαντήσεις σε οτιδήποτε μας προβληματίζει ή μας απασχολεί, καθώς αναγνωρίζοντας τη δική μας ευθύνη, θα μπορέσουμε να κάνουμε και τις απαραίτητες διορθώσεις.

Φυσικά, είναι μια εποχή που και οι… πρώην μπαίνουν στο στόχαστρο της επανεξέτασης! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να στείλεις ένα μήνυμα, να ζητήσεις μια συγγνώμη ή να δεχτείς την ειλικρινή μεταμέλεια ενός ανθρώπου, που για κάποιο λόγο σε πλήγωσε στο παρελθόν, όμως νιώθει την ανάγκη να ξαναβρεθεί κοντά σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο

Ο Ερμής θα επηρεάσει περισσότερο τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίωντου τρίτου και του δεύτερου δεκαήμερου, ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς καιΥδροχόους, που τώρα να χρειάζεται να παραμείνουν ψύχραιμοι και υπομονετικοί… Δεν θα είναι εύκολο να σκεφτούν με τη λογική, καθώς όλα γύρω τους κινούνται σε ένα ασαφές περιβάλλον και χρειάζεται να δώσουν χρόνο, αλλά κυρίως να αποφύγουν κάθε παρορμητική κίνηση, γιατί δεν θα τους δώσει το αποτέλεσμα που θα ήθελαν. Είναι κατάλληλη εποχή ωστόσο για την επανεξέταση των σχέσεων και των συνεργασιών τους, που τώρα μπορούν να αναθεωρήσουν τις ευθύνες και τα λάθη τους, ώστε να τα διορθώσουν!

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...