«Καλημερούδια»: Aβέβαιο το μέλλον της εκπομπής

27 Απριλίου 2016

Στον «αέρα» είναι το μέλλον του «Καλημερούδια», της πρωινής εκπομπής του Mega, με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Από αύριο, Μ.Πέμπτη η εκπομπή σταματά να προβάλλεται ενώ την εβδομάδα μετά το Πάσχα, στη θέση της, θα παίζεται σε επάναληψη η ελληνική σειρά «Επτά θανάσιμες πεθερές».

Σε επικοινωνία του protothema.gr με τους ιθύνοντες του καναλιού, η ψυχαγωγική εκπομπή δεν θα προβληθεί την Μ.Πέμπη και Μ.Παρασκευή, όπως συνηθίζεται τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά μετά το Πάσχα, δεν θα προβληθεί λόγω των προβλημάτων με τις πληρωμές που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της εκπομπής. Θα επιστρέψει η εκπομπή στους δέκτες μας τη Δευτέρα 9 Μαΐου; «Θα δούμε», απάντησε άνθρωπος από το κανάλι του Mega.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανώς συγκινημένη, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης. «Υπάρχουν σοβαρά οικονομικά θέματα στο κανάλι, που δεν έχουν να κάνουν ούτε με τα Καλημερούδια, ούτε με εμάς, ούτε με τους τεχνικούς, ούτε με τους δημοσιογράφους, ούτε με εσάς. Είναι θέματα πέρα και πάνω από εμάς και μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το διάλειμμα και συγχωρείστε μου τη συγκίνηση, αλλά έχουμε δουλέψει με πολλή αγάπη για όλο αυτό το πράγμα. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Να λήξει αισίως αυτό το πράγμα και να τα ξαναπούμε!», είπε η παρουσιάστρια κλείνοντας την εκπομπή.

Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...