Τι μαθαίνει η γυναίκα, μετά απο μια απιστία!

28 Απριλίου 2016

Απρόσμενα,  ευχάριστα,  είναι τα νέα για τις απανταχού... απατημένες!  Νέα βρετανο- αμερικανική έρευνα έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να προβάλλει  σε μακροπρόθεσμο πλάνο, τα οφέλη, μιας απιστίας.

Όσο κι αν αυτό δημιουργεί μια αίσθηση θυμηδίας  καθώς ένας χωρισμός, πόσο μάλλον μια απιστία ενέχει, εκ των πραγμάτων, στενάχωρες και όχι μόνο καταστάσεις, τα ευρήματα της νέας  έρευνας παρουσιάζουν μια άλλη οπτική της εν λόγω κατάστασης.  Πιο αναλυτικά, παρουσιάζει τα οφέλη για την απατημένη σύζυγο, σε μελλοντικό χρόνο.

Όπως επισημαίνουν οι ερευνητές απο το πανεπιστήμιο Μπιγκχάμπτον της Νέας Υόρκης και το Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου, οι απατημένες γυναίκες μπορεί να χάνουν το άλλο τους «μισό» κερδίζουν όμως σε επίπεδο νέων σχέσεων καθώς οι επιλογές τους στο εξής στο ερωτικό κομμάτι της ζωής τους είναι πιο προσεκτικές.

Αν αναρωτιέσται τώρα, ποιός είναι ο χαμένος στην όλη υπόθεση, οι ερευνητές «δείχνουν»  το τρίτο πρόσωπο που έχει εμπλακεί στην απιστία.  Κι αυτό γιατί καλείται να συμβιώσει με έναν άντρα που δεν έχει και το καλύτερο «μητρώο» στον έρωτα.  Αντίθετα, η απατημένη σύζυγος, αφού περάσει τη δύσκολη κατάσταση με έντονη τη συναισθηματική φόρτιση, θα καταφέρει να ισορροπίσει. Και  η εμπειρία αυτή θα την κάνει πιο «σοφή» ή αλλιώς πιο επιλεκτική. Άλλωστε ένα απο τα ευρήματα της νέας έρευνας, θέλει την απατημένη σύζυγο αφού βιώσει την περίοδο της  θλίψης, να περνά σε άλλο «μοτίβο». Να μπορεί δηλαδή να αποκωδικοποιεί καλύτερα τις ενδείξεις «χαμηλής συντροφικής αξίας» σε έναν άντρα. Κάτι που σίγουρα θα την βοηθήσει εφεξής να αποφύγει τις επισφαλείς επιλογές. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι ερευνητές. 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Αλεξ***** ****
15:38 Δευτέρα 2/05/2016
Γεια σας Η απορία μου είναι γυναικολογικής φύσεως Έχω δυσμηνόρροια εδώ και 16 χρόνια δηλαδή από τα 14 μου οπότε μου εμφανίστηκε η περίοδος Κατά τις δύο πρώτες ημέρες της περιόδου έχω έντονους κοιλιακούς πόνους που συχνά συνοδεύονται από ημικρανίες Οι πόνοι της κοιλιάς σταματούν συνήθως όταν εμφανιστεί το αίμα η ροή του οποίου είναι πολύ μικρή σε όλες μου τις περιόδους έχω πολύ μικρή ροή Προσπαθώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα με παυσίπονα διότι εκείνες τις μέρες χαλάει η ποιότητα ζωής μου Δυσκολεύομαι να εργαστώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε η διάθεσή μου χαρακτηρίζεται από ήπια καταθλιπτικά συμπτώματα γι αυτό περνώ εκείνες τις μέρες διπλωμένη στα δύο σε ένα κρεβάτι Είμαι ήδη 30 και δεν έχω δει βελτίωση στον κύκλο μου με το πέρασμα των χρόνων Αντιθέτως μετά τα 20 μου οι πόνοι γίνονταν πιο έντονοι Θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια η κατάσταση αυτή Έχω ακούσει πως μετά την έλευση του πρώτου παιδιού τα πράγματα βελτιώνονται Κι αν κάποια γυναίκα δεν τεκνοποιήσει θα το υφίσταται αυτό σε όλη την αναπαραγωγική φάση της ζωής της
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ