Μήπως το αγόρι σου θέλει να ξεκόψεις από την κολλητή σου;

28 Απριλίου 2016

Δεν μιλάει και πολύ κολακευτικά γι' αυτήν όσο είστε μόνοι σας και όλα δείχουν ότι δεν θα ήθελε να κάνεις παρέα μαζί της; Είσαι σε δύσκολη θέση, το ξέρω, αν όμως έχεις υποψίες, δες αν τα παρακάτω είναι συχνά φαινόμενα πριν αποφασίσεις ότι δεν συμπαθεί τη φίλη σου ή τις παρέες σου. Μπορεί απλώς να είναι λίγο ενοχλημένος με τις φίλες σου και τίποτα παραπάνω. 

1. Δεν θέλει να βγαίνετε με τους φίλους σου 

busy

Θα βρει τις πιο άκυρες δικαιολογίες για να μην έρθει, όπως με πονάει το κεφάλι μου, είμαι άρρωστος ή... έπαθε κάτι ο σκύλος του. 

2. Τις λίγες φορές που θα έρθει μαζί σας, θα έχει μούτρα 

angry guy the

Δεν θα συμμετέχει πολύ στη συζήτηση, κοιτάει το κινητό του και γενικά δεν ασχολείται μαζί σας με αποτέλεσμα να σε κάνει να νιώθεις άβολα αλλά και να θες κι εσύ να φύγεις. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το έχουν καταλάβει και οι υπόλοιποι. 

3. Όταν του μιλάς γι' αυτήν, κάνει πώς δεν ακούει

dismissive

Δεν έχει σημασία τι λες, και μόνο που αναφέρεις το όνομά της κλείνει τα αυτιά του! Και κάθε φορα που κι εσύ θα τύχει να είσαι εκνευρισμένη μαζί της και να μην μιλάς με τα καλύτερα λόγια, θα παραπονεθεί κι αυτός. 

4. Εκνευρίζεται που είσαι μαζί τους και περνάς καλά 

girls jst wanna

Μα γιατί πρέπει να ζηλεύει που περνάω καλά; Και μαζί του περνάω καλά αλλά μπορώ να διασκεδάσω και χωρίς αυτόν. 

5. Αν δεν μπορεί να μας αντέξει μαζί, θα πρέπει να κάνουμε μια κουβεντούλα 

we need to talk

Είναι δύσκολο να κάνουμε τη σωστή επιλογή αλλά όπως μια καλή φίλη δεν θα σε έβαζε ποτέ να διαλέξεις σε μια παρόμοια περίπτωση, έτσι και το αγόρι σου δεν θα έπρεπε να σε βάζει εμμέσως πλην σαφώς να επιλέξεις. Σίγουρα σου αξίζει κάποιος που θα είναι χαρούμενος με τις επιλογές σου. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...