Πώς να κάνεις σεξ στη γυναίκα σαν ταύρος: Συμβουλές

28 Απριλίου 2016

Η στάση ταύρος στο Κάμα Σούτρα 

Σε ινδουιστικούς ναούς υπάρχουν ερωτικά γλυπτά «ίου άνδρα να παίρνει τη γυναίκα σαν ταύρος». Το τάντρα δεν ντρέπεται για το ζωώδες σεξ και η μίμηση στάσεων των ζώων θεωρείται απελευθερωτική και για τα δύο φύλα.

Αυτή η τυπική στάση εισόδου από πίσω σημαίνει ότι εκείνη παραδίδεται απολύτως σε αυτόν... ωστόσο μπορεί να κινηθεί προς τα εμπρός ή προς τα πίσω και να αλλάξει τη γωνία του κόλπου τους άρα έχει (κάποιο) έλεγχο.

Μπορούν και οι δύο να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη ενώ εκείνος μπορεί να κάνει βαθιές ωθήσεις θαυμάζοντας επιπλέον την υπέροχη θέα των οπισθίων της.

 

2 χρήσιμα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το doggy style 

 

Aν θέλετε να έχετε πιο βαθιά διείσδυση ο άνδρας πρέπει να γονατίζει και στηριζόμενος στο ένα του χέρι μπορεί ελαφριά να γέρνει το σώμα του προς τα πίσω. 

 

Προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να “χτυπήσετε” το σημείο G της συντρόφου σας, το πέος σας πρέπει να τρίβεται στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου της. Όταν η σύντροφός σας είναι στα τέσσερα, θα πρέπει να τεντώσει την πλάτη της και να κατεβάσει προς τα κάτω το κεφάλι της.  Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την άρση των γοφών της και έτσι ωθώντας προς τα κάτω για τελειοποιήσετε αυτή τη στάση προς αναζήτηση του σημείου G. 

AdTech AdΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ