Η δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη

29 Απριλίου 2016

Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται πώς η Ελένη Μενεγάκη καταφέρνει και διατηρείται σε φόρμα μετά από τέσσερις γέννες. Η απάντηση βρίσκεται στην σωστή διατροφή και στην εντατική γυμναστική, καθώς μετά τον ερχομό της κόρης της Μαρίνας, η παρουσιάστρια έχει εντάξει στην ζωή της το pilates.

0153_ELENI_MENEGAKI_782008.jpg

Όσο για το τι τρώει και κρατιέται σε φόρμα; Το περιοδικό «You Weekly» παρουσιάζει ένα δείγμα της δίαιτας της, η οποία της χαρίζει απώλεια πόντων, απομακρύνοντας τα φουσκώματα.

0209_ELENI_MENEGAKI_782008.jpg
Σημειώστε:

Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% και 30γρ. μούσλι

Δεκατιανό: 1 φρούτο

Μεσημεριανό: 120γρ κοτόπουλο ή μοσχάρι ή ψάρι και σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή)

Απογευματινό: 1 φρούτο

Βραδινό: Σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 30γρ. τυρί και 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

0765_ELEINI_MENEGAKI_1152015.jpg

3009_ELENI_MENEGAKI_2622014.jpg
3601_MENEGAKI_1262015 (1).jpg
4766_MENEGAKI_2662015.jpg
5127_ELENI_MENEGAKI_762012.jpg

Πηγή: star.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ