Σε δημοπρασία το τζάκετ του Prince στο Purple Rain

30 Απριλίου 2016

Στο σφυρί βγαίνει ένα σπάνιο αντικείμενο από κινηματογραφική ταινία που ανήκε στον Prince. Πρόκειται για το θρυλικό ασπρόμαυρο τζάκετ που φορούσε στην ταινία του 1984 Piurple Rain για το τραγούδι της οποίας είχε βραβευθεί και με Όσκαρ. Ο αείμνηστος καλλιτέχνης φορούσε το συγκεκριμένο μπουφάν στη σκηνή όπου οδηγούσε μοτοσυκλέτα με τη συμπρωταγωνίστριά του Apollonia Kotero.

"Πρόκειται σίγουρα για το σημαντικότερο ρούχο από την κινηματογραφική γκαρνταρόμπα του Prince που έχει βγει ποτέ σε δημοπρασία" τόνισε η πρόεδρος του οίκου δημοπρασιών που έχει έδρα στην Καλιφόρια. "Αυτό είναι επώνυμο κομμάτι γκαρνταρόμπας φορεμένο σε μία θρυλική ταινία από έναν καλλιτέχνη στον πιο διάσημο ρόλο του". "Τα αναμνηστικά του Prince απλώς δεν υπάρχουν. Μοιάζει σαν να τα έλεγχε όλα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάτι σαν αυτό θα δημοπρατηθεί, ίσως και η τελευταία φορά καθώς τα υπόλοιπα ρούχα του ανήκουν στην προσωπική του γκαρνταρόμπα" τόνισε η διευθύντρια του οίκου δημοπρασιών.

Η ιδιοκτήτρια του μπουφάν είναι μία makeup artist, που συνεργάστηκε με τον Prince στην ταινία και στη συνέχεια εκείνος της το χάρισε. 
Στη δημοπρασία της 29ης Ιουνίου θα δημοπρατηθούν ρούχα των Britney Spears, Katy Perry, Alicia Keys και το διάσημο γάντι κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski του Michael Jackson.

Η αρχική τιμή του μπουφάν είναι στα 6.000 $ αλλά αναμένεται να ξεπεράσει και τις 8.000$.

Πηγή: http://www.real.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ