Το πασχαλινό μήνυμα Παυλόπουλου από την Καλαμάτα (Βίντεο)

30 Απριλίου 2016

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, όπως κάθε χρόνο, για τον εορτασμό του Πάσχα.

Από το Ναό της Υπαπαντής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε το πασχαλινό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Η Σταύρωση και η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι για την Χριστιανοσύνη η Θεία Σπονδή υπέρ του Ανθρώπου και της τελικής του καταξίωσης, ώστε να καταστεί εικόνα και ομοίωση του Δημιουργού του. Εύχομαι το Ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Κυρίου να δείξει σ’ όλη την Ανθρωπότητα, και ιδίως στην Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια, το δρόμο του μεγάλου χρέους όλων μας που δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση του Ανθρώπου, της αξίας του και της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς του».

Το πρωί του Σαββάτου ο Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, κάθισε ανάμεσα στους συμπολίτες του και συνομίλησε μαζί τους. 


Τυχαία συνάντηση είχε ο Προκόπης Παυλόπουλος, με τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο πολιτικοί βρέθηκαν το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, συναντήθηκαν τυχαία στην παραλία της πόλης. Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα και στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς αναχώρησε για το Ναύπλιο.

Στην Καλαμάτα στο Ναό της Υπαπαντής παρακολούθησε τη Μεγάλη Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τον Επιτάφιο.

Μαζί του ήταν ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές του Νομού, Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, η αντιπεριφερειάρχης, Ελένη Αλειφέρη, ο πρώην υπουργός, Γιάννης Λαμπρόπουλος καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Thomas Fuller
Η Σκέψη της ημέρας
Thomas Fuller