Χυλοπίτες με μπρόκολο στον φούρνο!

<div class="make-recipe">
<div class="ingredients">
<div class="ingredients-left">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>1 φλ. λεπτές χυλοπίτες</p>
<div>1 ½ φλ. κομμένο μπρόκολο</div>
<div>1/4 φλ. ανάλατης μαργαρίνης</div>
<div>3 μεγάλα αβγά</div>
<div>1 φλ. κρέμα γάλακτος (εξίσου καλή και η φυτική κρέμα γάλακτος)</div>
<div>1 κρεμμύδι, κομμένο</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Λαδώνουμε ένα ταψί 22 X 32 εκατοστά.  </p>
<div>1. Βράζουμε τις χυλοπίτες κανονικά και στραγγίζουμε. </div>
<div>2. Βράζουμε το μπρόκολο για 10-15 λεπτά και στραγγίζουμε.</div>
<div>3. Σε ένα μέτριου μεγέθους μπολ χτυπάμε τα αβγά, την κρέμα και το κρεμμύδι. </div>
<div>4. Προσθέτουμε τις χυλοπίτες και το μπρόκολο και ανακατεύουμε.</div>
<div>5. Λιώνουμε τη μισή μαργαρίνη και προσθέτουμε στο μείγμα με τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε. </div>
<div>6. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και περιχύνουμε από πάνω την υπόλοιπη μαργαρίνη.</div>
<div>7. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά. </div>
<div>8. Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 30 λεπτά.</div>
<div> </div>
<div>gourmed.gr</div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα