Χυλοπίτες με μπρόκολο στον φούρνο!

4 Μαΐου 2016

Συστατικά:

1 φλ. λεπτές χυλοπίτες

1 ½ φλ. κομμένο μπρόκολο
1/4 φλ. ανάλατης μαργαρίνης
3 μεγάλα αβγά
1 φλ. κρέμα γάλακτος (εξίσου καλή και η φυτική κρέμα γάλακτος)
1 κρεμμύδι, κομμένο
 

Οδηγίες:

Λαδώνουμε ένα ταψί 22 X 32 εκατοστά.  

1. Βράζουμε τις χυλοπίτες κανονικά και στραγγίζουμε. 
2. Βράζουμε το μπρόκολο για 10-15 λεπτά και στραγγίζουμε.
3. Σε ένα μέτριου μεγέθους μπολ χτυπάμε τα αβγά, την κρέμα και το κρεμμύδι. 
4. Προσθέτουμε τις χυλοπίτες και το μπρόκολο και ανακατεύουμε.
5. Λιώνουμε τη μισή μαργαρίνη και προσθέτουμε στο μείγμα με τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε. 
6. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και περιχύνουμε από πάνω την υπόλοιπη μαργαρίνη.
7. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά. 
8. Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 30 λεπτά.
 
gourmed.gr
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ