Συνταγή για τα αυγά που έμειναν από το Πάσχα

6 Μαΐου 2016

Τι χρειαζόμαστε:

  • 4 αβγά βρασμένα σφιχτά
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Καθαρίστε τα αβγά και κόψτε τα κατά μήκος. Αφαιρέστε τους κρόκους και βάλτε τους σε ένα μπολ.
  2. Λιώστε τους κρόκους με ένα πιρούνι και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε καλά.
  3. Με ένα κουτάλι γεμίστε τα άδεια ασπράδια. Αν θέλετε να γίνουν πιο όμορφα, βάλτε τη γέμιση μέσα σε κορνέ και γεμίστε τα έτσι.
  4. Διακοσμήστε τα με μια κάπαρη ή λίγο μαϊντανό.
 

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε και τις εξής παραλλαγές στη γέμιση (ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω):


  1. Αντικαταστήστε τις 2 κ.σ. από τη μαγιονέζα με γιαούρτι (γίνεται πιο ελαφρύ) ή με τυρί κρέμα.
  2. Προσθέστε διάφορα φρέσκα αρωματικά, όπως δυόσμο, μάραθο κλπ.
  3. Προσθέστε πάπρικα ή κάρυ.
  4. Προσθέστε μπέικον.
  5. Προσθέστε ψιλοκομμένη πιπεριά.
  6. Προσθέστε βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα.
  7. Προσθέστε αγγουράκι τουρσί

 

sintagespareas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...