Τσιπούρα με ντοματάκια στη λαδόκολλα!!

7 Μαΐου 2016

Υλικά Συνταγής

- 1 τσιπούρα 400-500 γρ
- 1 πορτοκάλι
- 1 λεμόνι
- λίγα ντοματίνια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι


Εκτέλεση Συνταγής
 
Καθαρίζουμε το ψάρι, το πλένουμε καλά και χαράζουμε τις πλευρές του σε 2-3 μέρη.
 
Αλατοπιπερώνουμε ελαφριά τις δύο πλευρές του και την κοιλιά του και το τοποθετούμε σε μία λαδόκολλα. 
 
Από πάνω τοποθετούμε λεπτές φέτες λεμονιού και πορτοκαλιού. 
 
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, τα προσθέτουμε και τελειώνουμε με πολύ λίγο ελαιόλαδο. 
 
Κλείνουμε τη λαδόκολλα καλά ώστε να κρατήσουμε τους ατμούς και τα υγρά καθώς θα ψήνεται το ψάρι. 
 
Tip: αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο φρέσκο δενδρολίβανο ή άλλα αρωματικά. 
 
Τοποθετούμε το ψάρι με τη λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 °C στον αέρα για 15-20 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο. 
 
Σερβίρουμε την τσιπούρα μαζί με τα εσπεριδοειδή, τα ντοματίνια και τον ζωμό που κρύβει όλη τη νοστιμιά! 
 
Συνοδέψτε το με δροσερό λευκό ή ροζέ κρασί και καλή σας απόλαυση. 
 
 
alwayshungry.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα Ζώδια σήμερα
Αστρολογία
14:29 Τα Ζώδια σήμερα