Τσιπούρα με ντοματάκια στη λαδόκολλα!!

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής</span></strong><br /><br /><span>- 1 τσιπούρα 400-500 γρ</span><br /><span>- 1 πορτοκάλι</span><br /><span>- 1 λεμόνι</span><br /><span>- λίγα ντοματίνια</span><br /><span>- ελαιόλαδο</span><br /><span>- αλάτι</span><br /><span>- πιπέρι</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<div><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής</span></strong></div>
<div> </div>
<div>Καθαρίζουμε το ψάρι, το πλένουμε καλά και χαράζουμε τις πλευρές του σε 2-3 μέρη.</div>
<div> </div>
<div>Αλατοπιπερώνουμε ελαφριά τις δύο πλευρές του και την κοιλιά του και το τοποθετούμε σε μία λαδόκολλα. </div>
<div> </div>
<div>Από πάνω τοποθετούμε λεπτές φέτες λεμονιού και πορτοκαλιού. </div>
<div> </div>
<div>Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, τα προσθέτουμε και τελειώνουμε με πολύ λίγο ελαιόλαδο. </div>
<div> </div>
<div>Κλείνουμε τη λαδόκολλα καλά ώστε να κρατήσουμε τους ατμούς και τα υγρά καθώς θα ψήνεται το ψάρι. </div>
<div> </div>
<div><strong>Tip:</strong> αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο φρέσκο δενδρολίβανο ή άλλα αρωματικά. </div>
<div> </div>
<div>Τοποθετούμε το ψάρι με τη λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 °C στον αέρα για 15-20 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο. </div>
<div> </div>
<div>Σερβίρουμε την τσιπούρα μαζί με τα εσπεριδοειδή, τα ντοματίνια και τον ζωμό που κρύβει όλη τη νοστιμιά! </div>
<div> </div>
<div>Συνοδέψτε το με δροσερό λευκό ή ροζέ κρασί και καλή σας απόλαυση. </div>
<div> </div>
<div> </div>
<div>alwayshungry.gr</div>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα