Τάρτα από σφολιάτα με αυγό και μπέικον

10 Μαΐου 2016

Υλικά Συνταγής 

- 1 φύλλο φρέσκιας σφολιάτας
- 100 γρ τριμμένη μοτσαρέλα
- λίγα ντοματίνια. Μπορείτε να προσθέσετε και επιπλέον λαχανικά της επιλογής σας, όπως πιπεριά και μανιτάρια
- 4 αυγά
- 4 φέτες μπέικον
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

 Απλώνουμε σε μία επιφάνεια τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 4 ίσα μέρη.

Σε κάθε κομμάτι διπλώνουμε περιμετρικά την σφολιάτα κατά 1 εκατοστό.

Αρχικά ρίχνουμε το τυρί σε κάθε κομμάτι και στη συνέχεια τα κομμένα ντοματίνια και το μπέικον.

Με προσοχή τοποθετούμε ένα αυγό στο κέντρο κάθε τάρτας και τελειώνουμε με λίγο ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.

Ψήνουμε τις τάρτες πάνω σε λαδόκολλα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 για 20 λεπτά.


Tip: είναι πιο εύκολο αν "στήσετε" τις σφολιάτες σας απευθείας μέσα στο ταψί με τη λαδόκολλα. Αν προτιμάτε το αυγό μελάτο να το προσθέσετε στα τελευταία 10-12 λεπτά και όχι από την αρχή.

http://www.alwayshungry.gr/

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...