Τάρτα από σφολιάτα με αυγό και μπέικον

10 Μαΐου 2016

Υλικά Συνταγής 

- 1 φύλλο φρέσκιας σφολιάτας
- 100 γρ τριμμένη μοτσαρέλα
- λίγα ντοματίνια. Μπορείτε να προσθέσετε και επιπλέον λαχανικά της επιλογής σας, όπως πιπεριά και μανιτάρια
- 4 αυγά
- 4 φέτες μπέικον
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

 Απλώνουμε σε μία επιφάνεια τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 4 ίσα μέρη.

Σε κάθε κομμάτι διπλώνουμε περιμετρικά την σφολιάτα κατά 1 εκατοστό.

Αρχικά ρίχνουμε το τυρί σε κάθε κομμάτι και στη συνέχεια τα κομμένα ντοματίνια και το μπέικον.

Με προσοχή τοποθετούμε ένα αυγό στο κέντρο κάθε τάρτας και τελειώνουμε με λίγο ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.

Ψήνουμε τις τάρτες πάνω σε λαδόκολλα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 για 20 λεπτά.


Tip: είναι πιο εύκολο αν "στήσετε" τις σφολιάτες σας απευθείας μέσα στο ταψί με τη λαδόκολλα. Αν προτιμάτε το αυγό μελάτο να το προσθέσετε στα τελευταία 10-12 λεπτά και όχι από την αρχή.

http://www.alwayshungry.gr/

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +133629+43397+54 - adTechUnit 6
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...